BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70

Şöhretin yan etkisi

Şöhretin yan etkisi

Her şey tatlı tatlı başlıyor. dostluklar, “hey gerçekten ciddiye alınır biri oluyorum” duygusu. derken uyuşturucu içerken kendine ait bir dünya oluşturduğunu sanmalar… sonra, ansızın kelepçe takılınca kola bir anda başlıyor itiraflar, ağlamalar, özürler… şöhretin bedeli bu mudur yani? zayıflamak...

Şöhretin yan etkisi

Her şey tatlı tatlı başlıyor. Dostluklar, “hey gerçekten ciddiye alınır biri oluyorum” duygusu. Derken uyuşturucu içerken kendine ait bir dünya oluşturduğunu sanmalar… Sonra, ansızın kelepçe takılınca kola bir anda başlıyor itiraflar, ağlamalar, özürler… Şöhretin bedeli bu mudur yani? Zayıflamak için kokain kullanmak da neyin nesi şimdi?!!

Şöhretin yan etkisi

ESRA - CEYDA KARDEŞLER

İstanbul Narkotik Şubesi ekipleri bir adrese baskın düzenledi. Burada gözaltına alınan kişinin üzerinde kokain bulundu. Şüpheli polise, kokaini "Şarkı Söylemek Lazım" adlı programla tanınan Esra ve Ceyda Ersoy kardeşlere götürdüğünü söyledi. Polis, 'hadi götür oraya biz de seninle geliyoruz' dedi. Bu kişi uyuşturucuyu teslim ettiği sırada polis Esra ve Ceyda kardeşleri gözaltına aldı. Vatan Caddesi'ndeki Narkotik Şubeye getirilen iki kardeş konuldukları nezarette uygunsuz davranışlar sergiledi. Adli Tıp Kurumu'na götürülen Esra ve Ceyda kardeşlerin kan örnekleri alındı. Operasyonların süreceği ve çok sayıda tanınmış ismin ifadesine başvurulacağı öğrenildi. Bir trafik uygulaması sırasında kameralara tesadüfen yansıyan ve bir anda ünlü olan Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler de böylece uyuşturucu kullanan ünlüler kervanına katılmış oldu.

Şöhretin yan etkisi

DENİZ SEKİ

Mahkemedeki ifadesinde "Kimse için uyuşturucu madde temin etmedim. Son dönemde yaşadığım sıkıntıların etkisiyle uyuşturucu kullandım. Şimdi pişmanım. Bir sanatçı olarak da bu durumda olmaktan büyük üzüntü duyuyorum" deyince, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Fakat sonrasında tekrar hakkında tutklama kararı çıkarıldı ve uzun bir süre ceza evinde yatan Deniz Seki, şimdilerde albümüyle ilgileniyor.

Şöhretin yan etkisi

TARKAN

Megastar Tarkan'ın da adı uyuşturuyla anıldı. Ünlü popçunun hayranları bu olaya çok şaşırdı. Uyuşturucu kullandığı gerekçesiyle gözaltına alınan ünlü şarkıcı, serbest bırakıldı.