BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,72
ALTIN 2.401,09
HABER /  GÜNCEL

Skibbe ile yollar ayrıldı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor'da Alman teknik direktör Michael Skibbe ile yollar ayrıldı.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig takımlarından Eskişehirspor'da Alman çalıştırıcı Michael Skibbe, takımı ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.

Geçtiğimiz hafta Es-es'ten ayrılacağı ve Bundesliga'da Hertha Berlin'in başına geçeceği konuşulan genç teknik adam, Eskişehirspor ile anlaşamaya vardığını ve sözleşmesini karşılıklı olarak feshettiğini açıkladı.

Sezonun ikinci yarısında Skibbe'nin, Hertha Berlin takımını çalıştırması bekleniyor.

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2014 yılına kadar Eskişehirspor ile sözleşmesi bulunan Skibbe'nin, dün yapılan Mersin İdman Yurdu maçının ardından Eskişehirspor'dan ayrılmak istediğini yönetim kuruluna bildirdiğini kaydetti.

Skibbe'nin Almanya'nın Bundesliga ekiplerinden Hertha Berlin'den iyi bir teklif aldığını ve Eskişehirspor'dan ayrılacağını beyan ettiğini anlatan Şahbaz, şöyle konuştu:

''Skibbe, sözleşmesini tek taraflı feshedip, sözleşmemiz gereği olan tazminat ve benzeri yükümlülüklerini yerine getireceğini ifade ederek Eskişehirspor'dan ayrıldı. Yeni teknik direktör arayışımız başladı. Eskişehirspor vizyonuna ve hedeflerine yakışan bir teknik direktörle anlaşacağız.''