BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,70
ALTIN 2.501,34
HABER /  GÜNCEL

Skandal bitmiyor! Yine Adana yeni at ve eşek eti!

Dün gölet kenarında onlarca at ve eşek iskeletinin bulunduğu Adana'da bugün10 adrese yapılan eş zamalı operasyonda 2'si kesilmiş 4 eşek ile kesime hazırlanan 16 at yakalandı.

Abone ol

ADANA'da dün bataklık alanda bulunan at ve eşek kemiklerinin ardından Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ekiplerinin 10 adrese yaptığı eş zamalı operasyonda 2'si kesilmiş 4 eşek ile kesime hazırlanan 16 at yakalandı.

Dün Yüreğir ilçesindeki bir göletin kenarında onlarca kesilmiş ve etleri alınmış at ve eşek iskeleti ile kafatasları bulunmuştu. Görenleri hayretler içerisinde bırakan manzara üzerine kesilen at ve eşeklerin yılbaşı öncesi piyasaya sürüldüğü iddia edilmişti. Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, yapılan inceleme sonucu kemikler ve diğer hayvansal atıkların birçoğunun eskiden kalma olduğunu açıklamış ancak bölge halkında etlerin piyasaya sürülmüş olabileceği endişesini silememişti.

Şok görüntü! Biri kurtarıldı ama diğer at ve eşekler...Şok görüntü! Biri kurtarıldı ama diğer at ve eşekler...Şok görüntü! Biri kurtarıldı ama diğer at ve eşekler...Şok görüntü! Biri kurtarıldı ama diğer at ve eşekler...HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN