BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Sizce hangi bakanlar gitmeli?

Başbakan'ın kabinede revizyon yapacağı kesin. Kimin gidip kimin geleceği totosu oynanmaya başladı bile? Peki size göre kimler gitsin gitsin, kimler gelsin?

Abone ol

BUGÜN BUNU TARTIŞIYORUZ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Afrika dönüşü kabine değişikliğine dair söylediği "Her an her şey olabilir" sözüyle ısınan siyaset sahnesinde "bakan totosu" oynanıyor.

Kabinede bir revizyon yapılacağı kesin! Merak edilen kimlerin gideceği, kimlerin kalacağı? İsimler adeta havada uçuşuyor. 

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Tarım Gıda ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker-Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, AB Bakanı Egemen Bağış da, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile Spor Bakanı Suat Kılıç'ın yeni dönemde görev almayacağına kesin gözle bakılıyor.

Elbette bir de revizyon sözünü duyduğu andan itibaren bakanlık koltuğu için ellerini ovuşturup heyecanla bekleyenler var.

Peki size göre hangi bakanlar başarısız ve kesinlikle gitmeli? O bakanların yerine kimler gelmeli?

İnternethaber'in "YORUM" kutucuğuna üyelik yapmadan bu konudaki fikrinizi ve gerekçenizi yazabilirsiniz.

Yorumlar, tartışma sona erdikten sonra yine internethaber'in manşetinden haber olarak Türk kamuoyuna olduğu haliyle sunulacak.

YORUM SİZİN!