BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Sivas'ta okullar tatil mi Valilik 12 Aralık tatil olan illeri açıkladı

SİVAS'ta okullar bugün tatil edildi, kar yağışı gece saatlerinde etkili olmaya başladı meteoroloji saatlik hava durumu raporlarına göre Sivas'ta kar yağışı bugün de etkili olacak. Sivas'ta okullar bugün yani 12 aralık çarşamba günü tatil edildi.

Abone ol

SİVAS'ta kar yağışı gece saatlerinde başladı ve etkisini arttırdı. Yoğun kar yağışı nedeniyle Sivas'ta okullar bugün tatil edildi. Sivas Valiliği açıklamasına göre bugün yani 12 Aralık çarşamba günü Sivas'ta okullar tatil edildi. 

SİVAS'TA OKULLAR TATİL EDİLDİ: Sivas'ta kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde taşımalı eğitim yapan okullar, öğleden sonra tatil edildi.

Kent merkezinde gece saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı, etkisini sürdürüyor.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, kar yağışından dolayı Sivas genelindeki taşımalı eğitim yapan okulların bugün öğleden sonra tatil edilmesine karar verildiği bildirildi.

YURT GENELİNDE KAR ALARMI: Meteorolojinin hafta başında uyarısını verdiği yoğun kar yağışı bir çok ilde hayatı etkilemeye başladı. İç Anadolu'da etkili olmaya başlayan kar yağışı İstanbul'da da sürpriz yaptı. 3 gün sürecek olan kar yağışı 30'dan fazla ili etkiliyor. Ankara'da sabah saatlerinde bastıran kar yağışı artarak devam ederken bir çok ilden yolların kapandığına dair ajanslara haberler düşmeye başladı. İşte meteorolojinin yayınladığı son hava durumu tahmini ve kar yağışı altındaki illerde son durum:

KAR YAĞIŞI OLAN İLLER : Bugün bastıran kar yağışı cuma gününe kadar etkili olacak. Meteorolojinin yayınladığı hava durumu tahminine göre bugün kar yağışı şu illerde yoğun bir şekilde etkili oluyor: Ankara, Eskişehir, Kütahya, Kastamonu, Uşak, Afyonkarahisar, Isparta, Burdur, Bilecek, Konya, Bolu, Karabük, Kütahya, Çorum, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir, Kayseri, Niğde, Sivas, Gümüşhane, Erzincan, Erzurum, Bayburt, Ağrı, Kars, Ardahan, Muş, Bitlis, Hakkari, Tunceli, Bingöl, Van, Siirt ve Şırnak.