BIST 10.740
DOLAR 32,21
EURO 34,98
ALTIN 2.499,99
HABER /  SPOR

Sivasta liderlik sevinci

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, liderliği sürdüreceklerini söyledi.

Abone ol

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, ''Mutluyuz, 38 yıl sonra çıktığımız ligde lider olduk. Mühim olan burada şimdi daha iyisini yapabilmek ve kalıcı olabilmek'' dedi.

Vestel Manisaspor karşısında aldıkları 1-0'lık galibiyetle liderlik koltuğuna oturan Sivasspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, maçın ardından yaptığı açıklamada, sözün bittiği yerde artık bazı şeylerin konuşulmadığını ifade etti.

Lider olmalarına şehitler nedeniyle sevinemediklerini ifade eden Uygun, ''Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için.

Her şey Türkiye için'' dedi. Zor bir maça çıktıklarını, takım halinde bunun psikolojisini yaşamaya çalıştıklarını ifade eden Uygun, şöyle konuştu:

''Şu bir gerçek 15 bin Sivaslı taraftarımızın gerek, Manisa takımına, gerek bize, gerekse Türkiye'ye gösterdikleri güzel atmosferden dolayı hepsini tek tek tebrik ediyorum. Sayın Genelkurmay Başkanımız aradı, her iki takımı da kutladı. Sivas halkının bayraklarla gösterdiği bu naçizane güzelliği, tek tek herkesin elini sıkarak, dünyanın en güçlü komutanı, sevgi ve saygılarını iletti. Sonucunda mutluyuz, lider olduk. 38 yıl sonra çıktığımız ligde. Mühim olan burada şimdi daha iyisini yapabilmek ve kalıcı olabilmek. Elimizden geldiği kadar en iyi şekilde futbol oynamaya çalışıyoruz. Futbol adına çok fazla bir şey konuşmak istemiyorum, çünkü sözümün bittiği yerde Türk bayrağımız var. Bundan sonrasını futbol adına önümüzdeki hafta konuşuruz.''