BIST 10.267
DOLAR 32,27
EURO 34,75
ALTIN 2.409,96
HABER /  DÜNYA

Sistem arızası havalimanında kuyruk oluşturdu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Polnet Bilgi Sistemi’nde meydana gelen arıza nedeniyle Atatürk ve Sabiha Gökçen havalimanlarında pasaport işlemle...

Abone ol

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Polnet Bilgi Sistemi’nde meydana gelen arıza nedeniyle Atatürk ve Sabiha Gökçen havalimanlarında pasaport işlemleri 1 saat boyunca yapılamadı. Sistem arızası nedeniyle Atatürk Havalimanı pasaport bankolarında kuyruklar oluşurken, bazı seferler iptal edildi.
İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Polnet Bilgi Sistemi’nde sabah saat 06.30 sıralarında bir arıza meydana geldi. Arıza Atatürk ve Sabiha Gökçen havalimanlarındaki pasaport işlemlerinin yaklaşık 1 saat yapılamamasına yol açtı. Pasaport kontrol noktalarında bekleyen yolculardan dolayı uçaklar Atatürk Havalimanı’ndan gecikmeli havalanırken, bazı seferler de iptal edilmek zorunda kaldı. Yolcuların pasaport bankolarında beklemesi ve pasaport bankolarındaki sıralar nedeniyle bazı seferler iptal edildi. Arıza nedeniyle THY’nın 60’a yakın dış hat ve 40’a yakın iç hat seferi gecikmeli kalkarken, THY’nın İstanbul’dan yapacağı Cidde Antalya, Saraybosna ve Ankara seferleri iptal edildi.
THY, yolcuların mağdur olmaması için iptal edilen seferlerin yolcularını bir sonraki seferle gönderecek.
(İHA)