BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
DÜNYA

Sırtına bitki yeşeren sıçan, izleyenleri şaşkına çevirdi

Hindistan'da bir çiftçi kontrol için tarlasına gittiğinde sırtında soya filizi yeşermiş bir sıçanla karşılaştı. Şaşkına dönen çifti bu ilginç görüntüyü kayıt altına aldı.

Hindistan'ın Madhya Pradeş eyaletine bağlı Ratlam'da 7 Ağustos günü görenleri şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Datar Singh adlı çiftçi tarlasına gittiğinde sırtında soya filizi büyümüş canlı haldeki bir sıçanla karşılaştı. Sıçanın sırtındaki yaradan içeri düşen bir tohumun filizlendiği düşünülüyor.

SIÇANIN SIRTINDA SOYA FİLİZİ BÜYÜMÜŞ Dailymail'in haberine göre, Datar Singh adlı çiftçi daha önce tarlasına ektiği soya fasulyelerini kontrol etmek için tarlasına gittiğinde sırtında soya filizi büyümüş canlı haldeki bir sıçanla karşılaştı. Singh ve çevresindekiler şaşkınlıkla sıçanı inceleyerek videoya kaydetti.

SIRTINDAKİ AÇIK YARAYA DÜŞEN TOHUM BÜYÜMÜŞ OLABİLİR Hayvanın oldukça acı çektii belirtilirken çiftçi Singh'in kemrigeni evine götürüp soya filizini hayvanın sırtından çıkardığı açıklandı.

Singhsoya tohumunun sıçanın sırtındaki açık yaraya düşmüş ve orada büyümeyi sürdürmüş olabileceğini söyledi.

Yakınlarındaki Barnagar'daki bir kolejde biyoloji departmanının başındaki Profesör A. Sıddıki de "Bu bir mucize. Bitkinin sıçanın boynuna yakın yerde büyümüş olmasına rağmen herhangi bir beyin hasarı olmamış" dedi.

Sitene Ekle