BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Şırnak'ta 2 şehit verdik, üç asker yaralı

Şırnak'ta ve Diyarbakır'da güvenlik güçleri ve teröristler arasında çatışma çıktı

Abone ol

Şırnak'ın Uludere ilçesinde güvenlik güçlerinin düzenlediği hava destekli operasyonda 10 PKK'lı öldürülürken, 2 askerin şehit olduğu 3 askerin de yaralandığı belirtildi.

Şırnak'ın Uludere İlçesi'nin Irak sınır kesiminde bir grup PKK'lının eylem hazırlığında olduğu istihbaratı yapan güvenlik güçleri, teröristlerin bulunduğu alanı tespit etti.

BABA OCAKLARINA ATEŞ DÜŞTÜ
Şırnak'ta şehit düşen Jandarma Kıdemli Astsubay Üstçavuş Murat Bayram ve Uzman Çavuş İbrahim Kurt'un baba ocağına acı haber ulaştı. Haberle ilgili detaylı bilgi için TIKLAYIN!..

Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nın sevk ve idaresinde bölgeye hava destekli operasyon düzenlendi.

Sikorksy helikopterlerle bölgeye indirilen özel eğitimli birlikler, sıcak temas sağladığı teröristlerle çatışmaya girdi.

Çatışmada ilk bilgilere göre 10 PKK'lı öldürüldü. Öldürülen teröristlerle birlikte silahlar da ele geçirilirken, çatışmada 2 askerin şehit olduğu ve 3 askerin ise yaralandığı belirtildi.

Bölgede operasyonların sürdüğü açıklandı

DİYARBAKIR'DA 1 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ

Diyarbakır'da güvenlik güçleri ile terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışmada bir PKK'lı ölü ele geçirildi.

Özel Harekat polisi ile Jandarma Özel Harekat timleri, şehir merkezinde eylem düzenleme hazırlığında olan PKK'lıları Diyarbakır'ın Çınar ilçesi Aktepe köyünde kıstırdı.

Köyün giriş ve çıkışını kapatarak arama yapan güvenlik güçleri, teröristlerin ateş açması üzerine çatışma çıktı. Çatışmada PKK'lı olduğu belirtilen bir kişi öldürüldü, bir kişi de yaralı ele geçirildi.

Öte yandan Diyarbakır'deyken takibe alınan PKK'lıların Diyarbakır-Mardin karayolunda bulundukları aracı bırakarak başka bir araçla Aktepe köyüne kaçtıkları belirtildi. Araçta 150 kg patlayıcı madde ele geçirildiği de öğrenildi.
Bölgede operasyonlar devam ederken, Diyarbakır-Mardin kara yolu trafiğe kapatıldı.