BIST 10.899
DOLAR 32,22
EURO 34,89
ALTIN 2.473,86
HABER /  DÜNYA

Şirketler bu kez koşarak yarışacak

Vodafone İstanbul Champions Running Şirketler Arası Koşu Yarışı, 22 Eylül Pazar günü gerçekleşecek. Türkiye’nin öncü şirketleri, 6 kilometre...

Abone ol

Vodafone İstanbul Champions Running Şirketler Arası Koşu Yarışı, 22 Eylül Pazar günü gerçekleşecek. Türkiye’nin öncü şirketleri, 6 kilometrelik koşu için Belgrad Ormanı’nda bir araya gelecek.
Şirket içi takım ruhunu pekiştirirken, şirketler arası centilmence rekabeti deneyimleten spor organizasyonlarına imza atan İstanbul Champions, 22 Eylül 2013 Pazar günü Belgrad Ormanı’nda Vodafone İstanbul Champions Running etkinliğinde Türkiye’nin lider firmalarının çalışanlarından oluşan koşu takımlarını buluşturuyor. Yılda iki kere düzenlenecek olan Vodafone Istanbul Champions koşusunun amacı hem şirketlerin birbirleriyle yarışmasını sağlamak, hem de koşan kişilerin kendileriyle yarışmasını sağlamak.
“Spor yapmayan kalmasın” mesajıyla yola çıkan İstanbul Champions, yaş ya da cinsiyet ayrımı yapılmadan spor yapan şirket çalışanlarını bir araya toplayan bir platform oluşturuyor.

EN’LER ÖDÜLLENDİRİLECEK
En hızlı takım, en hızlı kadın ve en hızlı erkek yarışmacılar ödüllendirilecek. 6 kilometrelik parkuru tamamlayan takımlar arasından en kısa sürede parkuru bitiren takım şampiyon olacak. Pek çok ödülün yanı sıra en hızlı kadın ve erkek koşucu, New York Maratonu’nu yerinde izleme şansını yakalayacak.
Vodafone isim sponsorluğunda ve Adidas, Finansbank, Hillside, Dominos, Damla, PowerFM’in katkılarıyla düzenlenen Vodafone Istanbul Champions Running etkinliğine katılan şirketler arasında ise Akbank, Brisa, BurgerKing, Eczacıbaşı, IKSV, Koç şirketleri, Vodafone, Finansbank, Boyner Holding, Nestle, Pegasus, Pronet, Samsung, Yıldız Holding gibi şirketler bulunuyor.
(İHA)