BIST 10.046
DOLAR 32,49
EURO 34,71
ALTIN 2.403,70
HABER /  GÜNCEL

Simao 2 Türk futbolcuyu övdü

Beşiktaş'ın yıldızlarından Simao iki Türk futbolcusuna övgüler yağdırdı.

Abone ol

Beşiktaş’ın renklerine bağladığı Simao Sabrosa, iki Türk yıldızını övdü. Atletico Madrid’den gelen Portekizli yıldız milli takımlardan da tanıdığı ve karşılıklı oynadığı Fenerbahçeli Emre Belözoğlu ve Galatasaraylı Arda Turan’ı ön plana çıkardı.

Habertürk Gazetesi'nin haberine göre; Atletico Madrid’den gelen Portekizli oyuncu menajer Ahmet Bulut’a Emre Belözoğlu ve G.Saray’ın yıldızını övüp “Arda’yı bana sorsunlar çok iyi referans veririm” dedi

Arda ve Emre’nin menajeri Ahmet Bulut ile yakın dost olan Portekizli oyuncu, iki futbolcunun da menajerinin Bulut olduğunu öğrenince konuyu iki yıldızdan açtı. Simao, Arda’nın Galatasaray’da tam bir lider olduğunu söyleyerek, “Açık konuşmak gerekirse İstanbul’da oynadığımız Galatasaray maçında Arda ve takımı bizi zorlamıştı. Arda’nın Avrupa’da oynamaması için hiçbir neden yok. Niçin gitmiyor anlamış değilim? Bana sorsunlar kendisi için çok iyi bir referans veririm” dedi.

SABIRSIZLANIYOR
Simao, Milli Takım’dan tanıdığı, İtalya ve İngiltere’den de takip ettiği Emre ile ilgili olarak “Yaşı Arda kadar genç olmasa da takımının en iyilerinden biri. Hâlâ genç bir oyuncu gibi hırsla mücadele ediyor. Bana göre orta sahada vazgeçilmez bir futbolcu” ifadesini kullandı. Portekizli oyuncu ayrıca, iki yıldızla karşılaşmak için Galatasaray ve F.Bahçe maçlarını da sabırsızlıkla beklediğini ifade etti.