BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,05
ALTIN 2.307,45
MEDYA

Sima Şerafettinova ilk günden tepki çekti!

İşte Benim Stilim All Star 23 Kasım 2015 Pazartesi günü yayınlanan bölümünde Sima Şerafettinova ilk günden tepkileri üzerine çekti.

İşte Benim Stilim All Star 23 Kasım 2015 Pazartesi günü yayınlanan bölümünde Çiğdem Çelik, Özden Cerrahoğlu'nun çizmelerinin topuklarını eleştirdi.



Eleştirilerini yumuşak bir dille yapan Çiğdem Çelik, Öykü Serter'in dikkatini çekti. Çiğdem "Biraz dengeli olmak istiyorum. Çok yoruldum aram yok benim. Normal olmaya çalışıyorum" dedi. Öykü Serter galada Ayşegül Doğan ve Çiğdem Çelik arasında yaşanan "Gitmek istiyor" tartışmasını yeniden gündeme getirince Çiğdem "Ayşegül'ün bana fazla yüklendiğini düşünüyorum" dedi.



Gala gecesinde Çiğdem'in partnerini kulise almak istediğini ama izin alamadığını ama daha önceki galada Ayşegül'ün partnerinin içeri girdiğini söylediğini bu olayı hem kendisinin hem de Ayşegül'ün yanlış anladığını açıkladı. Ayşegül Doğan yarışmada herkesin yorulduğunu ama Çiğdem'in böyle serzenişlerde bulunmasının haksızlık olduğunu savundu. Çiğdem'in sürekli bunu yaptığını söyleyen Ayşegül'ün laflarını Çiğdem kabul etmediğini söyledi.



Özden'in "Bana mantıksız geliyor bu tartışma" deyince Ayşegül "Şu an kimse kavga etmiyor" diyerek Özden'e çıkıştı. Öykü Serter, Ayşegül'e Çiğdem'in gitmek istemesinin nasıl haksızlık olduğunu sorunca Ayşegül "Arkada gitmek istiyorum burada istemiyorum demesi haksızlık" diye açıklama yaptı. Çiğdem ise "Sen bu yarışmada tek yarış o zaman" diye çıkıştı ve "Ayşegül'ü bıraksak 2 sene duvara bile konuşabilir" diyerek çok konuşmasını eleştirdi.



Daha sonra söz alan Sima Şerafettinova yarışmacıların durgun olduğunu ve Özden Cerrahoğlu'nun önceden daha çok konuştuğunu ve şımarık olduğunu ama hem şımarık hem de masum rolünde başarılı olmadığını söyleyerek Özden'in oynadığını ima etti. Özden ise Sima'nın pozlarını başarısız bulduğunu ve yeni Maria Surina'nın Sima olduğunu söyledi. Sima daha sonra Özden'in kıyafetini eleştirdi ve siyah giyinmesini basit bulduğunu söyledi.



Sima ile aynı sezonda yarışan Ezgi Ünal ise Sima'nın kendi sezonlarında kendisine şımarık dediğini şimdi Özden'i neden böyle eleştirdiğini anlamadığını, olgunlaştığını söylediği ama hiç olgunlaşmadığını ve değişmediğini söyledi. Sima bunun Ezgi'nin kendi fikri olduğunu ve Ezgi'nin fikirlerinin hep boş olduğunu söyledi. Ayşegül Doğan ise Sima'nın ayağını sallayarak yorum yapmasının saygısızlık olduğunu söyleyince Sima Ayşegül'ün zaten hiç birşeyi beğenmediğini söyledi. Ayşegül Doğan'ın "Ezgi'yi hiç sevmememe rağmen savunma mekanizmam Ezgi'ye kabardı" demesi şaşırttı.

Sitene Ekle