BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
MEDYA

Ayşegül ve Nihal arasında 'Benim üzerimden prim yapıyorsun' kavgası

İşte Benim Stilim All Star 23 Kasım 2015 Pazartesi günü yayınlanan bölümünde Ayşegül ve Nihal arasında 'Benim üzerimden prim yapıyorsun' kavgası yaşandı.

İşte Benim Stilim All Star 23 Kasım 2015 Pazartesi günü yayınlanan bölümünde Nihal Candan, Ayşegül Doğan'ın giydiği kombini daha önce Özden Cerrahoğlu'nun All Star'da kullandığını söyleyince Ayşegül Doğan, Özden'in kombininin daha farklı olduğunu daha önce kendisininde bu tarz bir kombin yaptığını ama buraya bunu ilk getirenin Nurcan Şencan olduğunu söyledi.



Özden Cerrahoğlu'da kendi kombininin daha farklı olduğunu söyleyince Nihal Candan, Ayşegül'ün sabırsız olduğunu ve yorumunu bitirmesine izin vermediğini söyledi. Ayşegül Doğan kuliste Nihal Candan'ın gelip pantalonunu dar mı diye kontrol ettiğini söyledi ve Nihal'i bir daha kendisine dokunmaması konusunda uyardı. Ayşegül Doğan, Çiğdem Çelik'e hak verdiğini ve Nihal'e hiç birşey söylenmediğini söyleyerek Nihal'i fısıltı gazetesie benzetti. Nihal Candan ise Ayşegül'ün en son galada Çiğdem ne dedi söyleyin dediğini söyledi. Ayşegül yarışmayı dikkate aldığı için bunu buraya taşıdığını söyledi. Nihal, Ayşegül'ün elemeye çıktığında o zaman oradaki psikolojiyi anlayacağını söyledi.



Öykü Serter ise böyle birşey olduğunda zaten kendilerinin bunu soracağını söyledi. Çiğdem ise Ayşegül'ün konuyu ucundan duyup herkese yaydığını söyledi. Ayşegül, Nihal'in buraya gülmek eğlenmek için geldiğini söyleyince Nihal'de "Herkes senin gibi sert olmak zorunda değil" diyerek kendisini savundu. Ayşegül, Nihal'in kendisi üzerinden prim yaptığını söyleyince Nihal "Sende bizim üstümüzden prim yapıyorsun o zaman, hadi bir konuşma bakalım ne olacak" diye çıkışınca Ayşegül'de "Bugünden sonra senle konuşmayacağım" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Sitene Ekle