BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Silahlı kavgada yaralanan adam kurturılamadı

Bursa’nın İnegöl ilçesine bağlı Hacıkara köyünde çıkan silahlı kavgada yaralanan şahıs hayatını kaybetti. <br/>Edinilen bilgiye göre, İnegöl...

Abone ol

Bursa’nın İnegöl ilçesine bağlı Hacıkara köyünde çıkan silahlı kavgada yaralanan şahıs hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, İnegöl’deki düğünün ardından Hacıkara köyüne giden Kutluer kardeşler ile Kamettin Kıyar arasında tartışma çıktı. Münakaşanın kavgaya dönüşmesi üzerine silahlar çekildi. Taraflar birbirlerine kurşun yağdırırken, çeşitli yerlerine kurşun isabet eden Kamettin Kıyar (58), Çetin Kutluer (45), Taner Kutluer ile Yılmaz Kutluer yaralandı.
Ortalığın savaş alanına döndüğü silahlı kavgada yaralanan Kutluer kardeşler gelin arabası, Kamettin Kıyar ise 112 Acil Servis ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan durumları ağır olan Taner Kutluer ile Çetin Kutluer ilk müdahalenin ardından hemen ameliyata alınırken, durumu ağır olan Kamettin Kıyar ise Özel Medi-Ce Hastanesi’ne sevk edildi. Kıyar, ameliyatta hayatını kaybetti. Olayı duyan her iki tarafın ailesi ve yakınlarına hastaneye akın ederken, yaralıların durumları hakkında bilgi almaya çalıştı. Jandarma olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
(İHA)