BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Silahlı gaspçılar yakalandı

Asayiş ekipleri, sabah saatlerinde işlerine giden vatandaşları silah zoruyla kaçırarak gasp eden 4 kişiyi gözaltına aldı.

Abone ol Asayiş ekipleri, sabah saatlerinde işlerine giden vatandaşları silah zoruyla kaçırarak gasp eden 4 kişiyi gözaltına aldı.

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, Altındağ ve Keçiören ilçelerinde son 10 gün içinde meydana gelen 4 gasp olayı ile ilgili çalışma başlattı.

Yapılan soruşturma sonunda önce olayda kullanılan aracı tespit eden polis, daha sonra Hüseyin T., Kasım K. ve Muhammed K.'yı gözaltına aldı. Köçek olduğu öğrenilen Süleyman Ç. ise Polatlı'da bir düğünde yakalandı.

Zanlıların sabah saatlerinde işlerine giden 4 vatandaşın yanına adres sorma bahanesi ile yaklaştıkları ve silah zoruyla ıssız yerlere götürdükleri belirlendi. Burada vatandaşların üzerindeki para ve cep telefonlarını alan kişilerin daha sonra silah zoruyla vatandaşlardan kredi kart şifrelerini öğrendikleri ve 10 bin YTL para çektikleri kaydedildi.

Söz konusu zanlıların işlettikleri kumarhane zarar edince gasp yaptıkları belirlendi. Emniyette işlemleri tamamlanan zanlılar adliyeye gönderildi.