BIST 10.046
DOLAR 32,40
EURO 34,64
ALTIN 2.393,12
HABER /  DÜNYA

Silah çeken eşini bıçaklayarak öldürdü

Adana’da bir engelli koca, barda konsomatrislik yapmaması için tartıştığı eşini sokak ortasında kendisine silah çekince bıçaklayarak öldürdü...

Abone ol

Adana’da bir engelli koca, barda konsomatrislik yapmaması için tartıştığı eşini sokak ortasında kendisine silah çekince bıçaklayarak öldürdü.
Edinilen bilgiye göre, olay, bugün sabah saat 04.30 sıralarında merekez Çukurova ilçesine bağlı Yurt Mahallesi 71361 Sokak’taki Güleç Sitesi’nin önünde meydana geldi. Sevtap P. (25) yaklaşık 5 yıl önce trafik kazası geçirdiği için bir bacağı protez olan engelli Kadir P. (32) ile evlendi. Kadir P., bir barda konsomatrislik yapan eşinden çalışmamasını istedi. Çift bu yüzden de sürekli tartışmaya başladı. Sevtap P., 5 ay önce de evini terk etti. 5 aydır ayrı yaşayan çift dün gece mesajlaşarak Güleç Sitesi’nin önünde konuşmak için buluştu. Sevtap P. sabaha karşı sitenin önüne geldi. Kadir P., barda çalışmamasını evine dönmesini istediği eşiyle sokak ortasında tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine sinirlenen Sevtap P., çantasındaki silahı çıkartıp eşine doğrulttu. Koca da bıçak çıkardı.
Kadir P., eşinin elindeki silahını tutup diğer eliyle de bıçakladı. Bu arada silahın ateş alması sonucu koca elinden ve vücudundan yaralandı. Kadın ise aldığı bıçak darbeleriyle yere yığıldı. Silah seslerine uyanan vatandaşlar hemen olay yerine ambulans çağırdı. Kadir P. ambulansla Dr. Aşkım Tüfekçi Çukurova Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sevtap P. ise boğazına, boynuna ve sırtına aldığı bıçak darbesiyle olay yerinde hayatını kaybetti.
Kadir P., Adana’daki tedavisinin ardından Mersin’in Tarsus ilçesideki özel bir hastaneye sevk edildi.
Ölen kadının cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Sevtap P.’nin cenazesinin yakınları tarafından alındıktan sonra memleketi Kahramanmaraş’a götürülerek defnedileceği öğrenildi.