BIST 10.895
DOLAR 32,21
EURO 35,00
ALTIN 2.508,21
HABER /  DÜNYA

Sigara hırsızı kamerada

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde, bir iddia bayisinden sigara çalan hırsız, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. <br/>Edinilen bilgiye göre...

Abone ol

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde, bir iddia bayisinden sigara çalan hırsız, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
Edinilen bilgiye göre, Kahta’da iddia bayisinin camını kıran hırsız, içeride bulunan sigaraları çaldı. Hırsızlık anı ise güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Sabah saatlerinde Nusret Saray adlı vatandaşa ait iş yerine gelen şahıs, birçok denemenin ardından pencerenin camını kırdı. Demir korkulukları sökemediği için içeri giremeyen hırsız, elini sigaraların bulunduğu rafa uzatmasına rağmen ulaşamadı. Bunun üzerine ahşap pencerenin mandallarını açan şahıs, sigaraların bulunduğu rafı kendine çekip içinde bulunan sigaraları alarak kayıplara karıştı. Soyulduğunu sabah iş yerini açınca fark eden Saray ise, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polisler çevrede araştırma yaparken, güvenlik kamerası kayıtları da incelenmeye alındı.
Daha önce de iki defa iş yerinin soyulduğunu söyleyen iş yeri sahibi Nusret Saray, “Pencereyle uğraşıp içeri girmeye çalışmışlar. İçeri giremeyince camı kırmışlar. Sigara reyonunu kendine doğru çekmiş, sigaraları almışlar. Üçüncü defadır aynı şeyler başıma geliyor. Öyle bir dereceye geldim ki bu mesleği bırakıp başka bir mesleğe mi yönelelim, başka bir iş mi yapalım? Daha önce benim burada bir kasam vardı. Özel eşyalarım ve bir miktar para vardı. Onu da alıp götürdüler. Yani öyle bir şeye geldik ki, mesleği bırakacak hale geldik” dedi.
(Şİ-SO-Y)