BIST 10.267
DOLAR 32,26
EURO 34,78
ALTIN 2.406,95
HABER /  GÜNCEL

Sierra’nın eşi o iddiaya ilk kez yanıt verdi

İstanbul’da esrarengiz bir şekilde öldürülen ABD’li turist Sarai Sierra’nın eşi Steven Sierra o iddialara ilk kez yanıt verdi.

Abone ol

İstanbul’da esrarengiz bir şekilde öldürülen ABD’li turist Sarai Sierra’nın eşi Steven Sierra, aldatıldığı iddialarına karşılık “Hepsi doğru olsa bile onunla yine evlenirdim” diye konuştu.

İlk kez çıktığı yurtdışı seyahatinde durak olarak seçtiği İstanbul’da kaybolduktan sonra cansız bedenine ulaşılan Sarai Sierra’nın (33) eşi Steven (40), çarpıcı açıklamalarda bulundu.

ABD’de yerel PIX11 radyosuna konuşan kamyon şoförü Steven, eşinin kendisini bırakıp Türkiye’ye giderek birkaç kişiyle birlikte olduğu iddialarının gerçek çıkmasının bile Sarai’ye sevgisini etkilemeyeceğini söyledi. Acılı eş “Hepsi doğru olsa bile onunla yine de evlenirdim” dedi. Steven, “Artık hiçbir şey okumuyorum. Hepsi çok fazla geliyor” diyerek gelişmelere kulaklarını tıkadığını söyledi.

abd-medyasi-sarai-sierra-nin-esinin-pesinde-4311922_6305_o.jpg

Sarai’nin kaybolduğu gün sosyal medya sitesi üzerinden sadakatsizlikle ilgili paylaşımlarda bulunduğu ortaya çıkmıştı. Steven, eşiyle arasında hiçbir güven sorunu olmadığını ve Sarai’nin sadık kaldığına emin olduğunu ifade etti.

Türkiye’de cinayetin çözülmesiyle ilgili yürütülen soruşturmadan da memnun olduğunu ve kendisinin de şüphelilerden bazılarıyla birebir konuştuğunu söyleyen Steven, İstanbul’da altı gün süren arama sürecini “Her gün bir mucize olsun diye bekliyordum” sözleriyle andı. Steven, İstanbul’un kendisine New York’tan çok daha büyük ve kalabalık geldiğini belirtti.

BULGULARIN YÜZDE 5'İ AÇIKLANADI

İngiltere'nin önde gelen tabloid gazetelerinden Daily Mail, İstanbul’da kaybolduktan sonra cesedi bulunan ABD’li Sarai Sierra hakkında geniş bir habere yer verdi.

Gazeteye konuşan bir polis yetkilisi, “Cinayet hakkında bilinenlerin sadece yüzde beşinin açıklandığını” söyledi. Gazetenin yer verdiği otopsi raporuna göre Sierra’nın sağ kalçasında ve çenesinde ağır darbe izleri ile bacaklarında morluklar vardı.