BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,58
ALTIN 2.504,80
HABER /  GÜNCEL

SGK müfettiş yardımcılığı sınav sonuçları 2018 sorgu ekranı

SGK müfettiş yardımcılığı sınav sonuçları sorgu ekranı. Uzun zamandır beklenen SGK müfettiş yardımcılığı sınav sonuçlarıyla ilgili yeni bilgiler var. SGK müfettiş yardımcılığı sınav sonuçları bu hafta her an açıklanabilir. SGK müfettiş yardımcılığı sınav sonuçları açıklandığı andan itibaren internethaber'de.

Abone ol

SGK 400 denetmen sınav sonuçlarını beklerken müfettiş yardımcılığı sınav sonuçlarını bu hafta içerisinde açıklayacağını duyurdu. SGK müfettiş yardımcılığı sınavının bu hafta içerisinde açıklanması bekleniyor.

SGK Rehberlik ve Teftiş Başkanı Mustafa Apaydın, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, SGK Müfettiş Yardımcılığı sınav sonuçlarının bu hafta içerisinde açıklanacağını duyurdu. SGK müfettiş yardımcılığı sınav sonuçlarını açıklandığı andan itibaren haberimizden öğrenebilirsiniz.

DENETMEN YARDIMCILIĞI SINAV SONUÇLARI

Sosyal Güvenlik Kurumu'nun 400 Denetmen Yardımcısı alımı için mülakat sonuçları bekleniyor. Sosyal Güvenlik Kurumu, 400 Denetmen Yardımcısı almak için 17 Temmuz'da ilan verdi. SGK, sözlü sınavları da 18 ila 29 Eylül tarihlerinde yaptı. Bin 600 kişinin girdiği sözlü sınavların üstünden yaklaşık üç ay geçmesine rağmen henüz açıklanmadı. SGK sitesine baktığımız zaman mülakat sonuçlarıyla ilgili herhangi bir ibareye rastlamıyoruz. SGK son twitter paylaşımını 18 aralık tarihinde yaptı. SGK sonuçları açıklandığı andan itibaren haberimizden öğrenebilirsiniz. 

sgk