BIST 10.153
DOLAR 32,39
EURO 34,79
ALTIN 2.403,47
HABER /  DÜNYA

Sevgilisine kızıp köprüye çıktı

Sakarya Köprüsü, yine bir intihar girişimine sahne oldu. Köprünün korkuluklarına çıkarak intihar etmek isteyen genç kadın, Kıdemli Başçavuş ...

Abone ol

Sakarya Köprüsü, yine bir intihar girişimine sahne oldu. Köprünün korkuluklarına çıkarak intihar etmek isteyen genç kadın, Kıdemli Başçavuş Cemal Demirbaş tarafından kurtarıldı.
Akyazı’nın Küçücek Mahallesi’nde oturan ve erkek arkadaşıyla kavga ettiği öğrenilen Gurbet Y. (25) isimli genç kadın, intihar için çıktığı Sakarya Köprüsü’nden, bir anlık dalgınlığından faydalanılarak kurtarıldı.
Saat 17.00 sıralarında köprüdeki genç kadını gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Polis ve sağlık ekipleri kısa sürede olay yerine giderken, genç kadını ikna çabaları sonuç vermedi. O sırada yoldan geçmekte olan ve daha önce 17 kez intihar girişiminde bulunan bir kızın da ikna çabaları sonuç vermedi. Gurbet Y., sürekli olarak erkek arkadaşı Rüstem T.’nin yanına gelmesini istedi. Polis genç adama ulaşarak, durumu anlattı. İzmit’te olduğu öğrenilen Rüstem T.’nin olay yerine gelmesinin ardından sinir krizine giren Gurbet Y.’nin bir anlık dalgınlığından faydalanan Kıdemli Başçavuş Cemal Demirbaş, genç kadını yakalayarak köprüden indirdi. Gurbet Y., 112 ambulansı ile hastaneye kaldırıldı.
Kızının kurtarılışını gözyaşları içinde izleyen annesi ve akrabaları ise, olay yerinden hastaneye doğru hareket etti.
Son zamanlarda sıkça intihar girişimine sahne olan D-100 karayolu üzerindeki Sakarya Köprüsü için bir önlem alınmasını isteyen vatandaşlar, önlem alınmazsa benzer olayların devam edebileceğini söyledi.