BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,04
ALTIN 2.497,48
HABER /  DÜNYA

Sevenlerine kendi sesiyle veda etti

Etiler’deki evinde hayatını kaybeden usta oyuncu Tuncel Kurtiz için Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’ne tören düzenlendi. Törende Tuncel Kurt...

Abone ol

Etiler’deki evinde hayatını kaybeden usta oyuncu Tuncel Kurtiz için Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’ne tören düzenlendi. Törende Tuncel Kurtiz’in sesinden okunan “Benim meskenim dağlardır” şiiri sevenlerini duygulandırdı.
Usta oyuncu Tuncel Kurtiz, dün Etiler’deki evinde kahvaltı yaparken düşmüş ve hayatını kaybetmişti. Tuncel Kurtiz’in ani ölümü ailesini ve dostlarını yasa boğarken, Tuncel’in yüzlerce meslektaşı bugün Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde düzenlenen törene akın etti. Kurtiz’in cenazesi çiçeklerin bezendiği sahne üzerine yerleştirilirken, Kurtiz’in eşi Menend Kurtiz ise gözyaşları içerisinde taziyeleri kabul etti. Törenin başlamasıyla birlikte Tuncel Kurtiz’e ait görüntüler sahneye yansıtıldı. Daha sonra Tuncel Kurtiz’in sesinden yansıtılan “Benim meskenim dağlardır” şiiri salonda duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu. Şiirin bitmesiyle birlikte Tuncel Kurtiz’in sevenleri ve meslektaşları, uzun süre alkış tuttu. Törenin ardından meslektaşları Tuncel Kurtiz’in tabutunu cenaze aracına çıkarttı. Alkışlar eşliğinde uğurlanan Kurtiz’in cenazesi yarın Balıkesir’in Güre ilçesine bağlı Tahtakuşlar köyünde defnedilecek.
(İHA)