BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,89
ALTIN 2.418,47

Set aşkları nasıl gerçeğe dönüştü?

Set aşkları nasıl gerçeğe dönüştü?

Ünlü oyuncular milyonlarca insanı partnerleriyle yaşadığı sahte aşka inandırmaya çalıştılar. Ve sonra gerçek hayatta kendilerini oynadıkları sahnenin içinde buldular

Set aşkları nasıl gerçeğe dönüştü?

Ünlü oyuncular milyonlarca insanı partnerleriyle yaşadığı sahte aşka inandırmaya çalıştılar. Ve sonra gerçek hayatta kendilerini oynadıkları sahnenin içinde buldular ve birbirlerine gerçekten aşık oldular. İşte dizi ve filmlerde oynadığı partnerine aşık olan 17 ünlü çift... Ashton Kutcher & Mila Kunis Ashton Kutcher & Mila Kunis That ‘70s Show dizisinde bir araya gelen ünlü çift sevgili olduklarını dünyaya duyurmakla kalmayıp, kısa bir süre içerisinde evlenip bir de Wyatt Isabelle ismini verdikleri tatlış mı tatlış bir kız çocuk sahibi oldular.

Set aşkları nasıl gerçeğe dönüştü?

Jim Carrey & Renée Zellweger Me, Myself & Irene filminin başrolleri Jim ve Renée'nin aşkları filmin çekimleri esnasında başladı. Sonrasında nişanlanan çiftin ilişkileri kısa bi flörtleşmeden sonra bir yıl içerisinde son buldu.

Set aşkları nasıl gerçeğe dönüştü?

Ben Affleck & Jennifer Garner Set aşklarına bir türlü doyamayan Ben Affleck eski eşi Jennifer Lopez'le de Jersey Girl filminin çekimleri sırasında tanışmıştı. Daha sonra Daredevil dizisinde tanıştığı Jennifer Garner ile aşk yaşamaya başladı. Ünlü çift 2005 yılında evlenip uzun yıllar evli kaldıktan sonra geçtiğimiz sene boşanacaklarını açıklamışlardı.

Set aşkları nasıl gerçeğe dönüştü?

Zac Efron & Vanessa Hudgens High School Musical filminin çekimleri 2005 yılında başladığında sette tanışan, Zac Efron ve Vanessa Hudgens çifti fırtınalı geçen 10 senenin ardından, geçtiğimiz sene tümüyle hayatlarını ayırdılar.