BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Seri katil tutuklandı

Fatih’te 3 Esenyurt’ta 1 kişiyi öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli Deniz Şahin iki kez “kasten adam öldürme” suçundan tutuklandı....

Abone ol

Fatih’te 3 Esenyurt’ta 1 kişiyi öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli Deniz Şahin iki kez “kasten adam öldürme” suçundan tutuklandı. Şüpheli Şahin’in ablası ablası Songül Polat’ı öldürdüğü iddiasıyla ilgili işlemi balistik raporunun sonucunun kesinleşmesinin ardından yapılacağı, Esenyurt’ta işlediği iddia edilen cinayete ilişkin işleminin ise Büyükçekmece Adliyesinde yapılacağı öğrenildi.
Fatih’te ablası Songül Polat ve 2 kişiyi öldürdükten sonra öğle saatlerinde de Esenyurt’ta Harun Koçal isimli bir kişiyi öldürdüğü iddiasıyla yakalanan zanlı Deniz Şahin emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi. Güvenlik önlemleri altında sağlık kontrolünden geçirilen Şahin, ardından savcılığa çıkartıldı. Emniyet çıkışında güvenlik nedeniyle çelik yelek giydirilen zanlının adliyeye getirilirken üzerinde yeleğin olmadığı dikkat çekti.
Emniyette susma hakkını kullanan Şahin, İstanbul Cumhuriyet Savcısı Hasan Basri Zamanis’e verdiği ifadesinde bütün sorulara “Hatırlamıyorum” cevabını verdi. Zanlı kişiler ve olaylarla ilgili hiçbir şeyi hatırlamadığını ifade etti. Üzerinde bir silah ve bir bıçakla yakalanan şüpheli Şahin, iki kez “kasten adam öldürme” suçundan tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Şahin’in ablası Songül Polat’ı da öldürdüğü iddiasına karşılık bu suçtan tutuklanması ise istenmedi. Şüphelinin ablasını öldürüp öldürmediği balistik raporunun sonucuyla belli olduktan sonra bu yönden işlemi yapılacak. Şahin’in Esenyurt’ta öldürdüğü iddia edilen Harun Koçal isimli kişiyle işleminin ise Büyükçekmece adliyesinde yapılacağı öğrenildi.
Nöbetçi mahkemede hiçbir şey hatırlamadığını belirten Şahin tutuklanarak cezaevine gönderildi.