BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,75
ALTIN 2.497,22
MAGAZİN

Seren Serengil, Seda Sayan'a konuştu

İddiaya göre, Seren Serengil tedbir kararına rağmen programında Gülben Ergen aleyhinde yorumlar yapmayı sürdürdü ve Gülben Ergen'in başvurusu üzerine mahkeme, 3 gün süreyle zorlama hapsine karar verdi.

SHOW TV'nin sevilen programı Seda Sayan'la magazin gündemine damgasını vurdu. Seren Serengil ve annesi Nevin Teoman programa telefonla bağlandı. Nevin Teoman'ın şok iddialarından sonra Sacit Aslan da hakkında söylenenlere yanıt verdi.

SEDA SAYAN: SEREN SERENGİL KULLANILDI

Seren Serengil'e verilen hapis cezayla ilgili konuştu. Sayan şunları söyledi:

Herkes konuştu. Biz konuşmadık diye de eleştirildik. Niye konuşmadık, bizim konumuz değildi. Seda abla bana bunu sorma diyorsa, saygım var. Seren kullanıldı. Aslında çok temiz kalpli bir kız. Benim yapımcım 'konuşma' dedi mi, konuşmuyorum. Cengiz Semercioğlu gerçekten isteseydi, Seren Serengil'i sustururdu. Ama yapmadı.

SEREN SERENGİL, SEDA SAYAN'A BAĞLANDI

Seda Sayan'ın ve stüdyodakilerin açıklamalarından sonra Seren Serengil canlı yayına katıldı. Serengil şunları söyledi:

Benim konuşma yasağını deldiğim iddia ediliyor. Ben konuşma yasağını delmedim. İftira ve hakaret edemem. Her haber doğru. Bütün programlarda çıkan haberler doğru. Bunlar ispatlı ve doğru. Ben konuşmaya devam ettiğim şeyler programın içeriğiyle ilgili. Bu karar tamamen haksızlık. Cezaevinden çıkar çıkmaz dava açacağım. Seda abla beni seviyorsan... Beni daha fazla üzmeyin. Madem böyle bir karar çıktı... Çıktıktan sonra bunun neden doğru bir karar olmadığını teker teker açıklayacağım. Benim konuşma hakkım var. Yasada da böyle bir şey yok. Sadece hakaret ve iftira edemezsin diyor yasa. Bu hakim hakkında da dava açacağım. Mahkeme zaten bu kararı reddetti ama o hakim karar verdi. Beni içeri tıktırmak için yaptılar. Şerefimin ve onurumun üzerine yemin ederim hayatımda kimseye iftira atmadım.

Sitene Ekle