BIST 10.151
DOLAR 32,21
EURO 34,82
ALTIN 2.428,67

Seren Serengil: Erdoğan'a kırgınım

Seren Serengil: Erdoğan'a kırgınım

Armağan Çağlayan ile bir söyleşi gerçekleştiren Seren Serengil, "Başlarda Tayyip Erdoğan'ı çok seviyordum. Sonra mesela bazı davetlerde beni hatırlamadığını düşündüm ve kırıldım. Zaten ben koşulsuz şartsız seven biri değilim, sevgi de karşılıklıdır." dedi

Seren Serengil: Erdoğan'a kırgınım

Armağan Çağlayan ile bir söyleşi gerçekleştiren Seren Serengil, "Başlarda Tayyip Erdoğan'ı çok seviyordum. Sonra mesela bazı davetlerde beni hatırlamadığını düşündüm ve kırıldım. Zaten ben koşulsuz şartsız seven biri değilim, sevgi de karşılıklıdır." dedi.

Seren Serengil: Erdoğan'a kırgınım

Sizin Cine5’teki programınız dedikodu programı değil mi? Siz yıllarca hep dediniz ya “Şu magazinden çok çektim. Benim için böyle konuşmayın. Bana şöyle demeyin.” Ama aslında ona yakın bir şeyi aslında şimdi siz yapıyorsunuz.

Ama ben eleştirilen kişilerin tarafında oluyorum. Çoğu zaman sanatçıları temsilen oluyorum ama tabi ki eleştireceğim bir durum varsa iyi veya kötü eleştiriyorum. Kendi özeleştirimi de çok yaparım. Bu dedikodu programı değil sadece. Sadece magazin yapmıyoruz. Magazin de var ama biz o gün gazeteye ne çıkarsa mesela Abdullah Gül bile varsa onu da konuşuyoruz.

Seren Serengil: Erdoğan'a kırgınım

Niye? İnsanlar kara sevdadan, karşılıksız aşktan intihar edip atlıyorlar. Var öyle şeyler hayatta.

Olabilir atlayabilir ama ben kendimden söz ediyorum. Ben hiçbir şeyi unutmam. Kötülükleri çabuk unutuyorum da iyilikleri unutmam. O yüzden de hatır çok önemlidir. Beni seveni seviyorum. Sen beni aradığın zaman gerçekten heyecanlanıyorum.

Neden olduğunu bilmiyorum. Gerçekten sevdiğim için her halde. Sevmesem, beni ölsem kimse getiremez. Bin kişi röportaj yapmak istiyor. Hiçbir şeyi sevmiyorum, televizyona çıkmayı da sevmiyorum. Gerçekten çok enteresan bir insanım. Belki de git gide enteresanlaştım. İstemiyorum yani.



Seren Serengil: Erdoğan'a kırgınım

Tayyip Bey’e siz mesela Cumhurbaşkanlığı vizyon toplantısına çağırmadığı veya iftara çağırmadığından mı kırıldınız.

İftara herkes gitti. Bazı şeyler vardır. Mesela ilk gününden itibaren onu tanıyan herkes sevdi veya sever gibi yaptı çünkü kuvvetli bir yerde. Korku da saygı getiriyor. Herkes saygı duyuyor falan filan.

Etrafındaki o sevgi pıtırcığı olan tipler zamanla tanıdıkça oldu. Ben ilk günden beri seviyordum onu çünkü daha ne olacağı belli değildi yani. Herkesin korktuğu bir dönemde seviyordum. O beni hiç hatırlamadı yani. Hatırlamadığı için bende onu unutmak zorunda kaldım.