BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,92
ALTIN 2.436,28
HABER /  GÜNCEL

Sercan Yıldırım'ın son gözdesi

Transfer gündeminin gözde isimlerinden Bursaspor'un genç yeteneği Sercan Yıldırım, aşk hayatıyla da gündemden düşmüyor.

Abone ol

Daha önce ismi Helin Avşar, Ceyda Ateş gibi ünlülerle anılan genç oyuncunun yeni gözdesi sunucu Ece Erken.

Bursaspor'un hızlı golcüsü Sercan Yıldırım başarılı golleri, transfer söylentileri ardından da aşk yaşamındaki hızıyla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz haftasonu Ankara'da oynanan Gençlerbirliği-Bursaspor karşılaşmasında golü attıktan sonra kameralara 'E' harfi yapan ve bu harfin yeni sevgilisi sunucu Ece Erken'in baş harfi olduğu öğrenildi.

"ANNEME YAPTIM"

Daha önce de Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan Eskişehirspor maçında attığı golün ardından eski sevgilisi Ceyda Ateş'in baş harfi olan 'C'yi yapan Sercan, 'E' harfini annesiyle arasında olan bir işaretleşme olduğunu iddia etti. Sercan, "Annem gol atarsan bir hareket yap dedi. Ben de 'E' yaptım. Aramızda olan bir şakalaşma hareketi" dedi.

ECE "DOSTLUĞUMUZ BİTTİ"

Bu gelişmelerin ardından sunucu Ece Erken, sosyal paylaşım sitesi twitter'daki sayfasından yapılan haberleri yalanladı. Sercan Yıldırım ile dostluğunu bu haberler yüzünden bitirdiğini yazan Ece Erken, "Niye dostluğunu bitirdin diyorsunuz. Yanyana görünce kimbilir daha neler çıkar. Kimseyle alakam yok, umurumda da değil" ifadelerini de kullandı.

İLGİ ALANI SERCAN

Sunucu Ece Erken, genç golcünün eliyle yaptığı harfin kendisiyle alakalı olmadığını ve dostluğunu bitirdiğini söylese de, yine sosyal paylaşım sitesi facebook'tan ikilinin konuşmaları dikkat çekti. Maç sonrası, yıldız futbolcuya "Eee bravo" diyerek gönderme yapan Ece, Şampiyonlar Ligi'nde son oynanan maçın tarihinde de "Sercan gol gol golllll" şeklindeki yorumu ve yine aynı sosyal paylaşım sitesinde ilgi alanları bölümünde 'Sercan Yıldırım' yazması da gözlerden kaçmadı. Genç sunucu, "Dostluğumu bitirdim" yazısının ardından facebook sayfasında Sercan ile yaptığı görüşmesi ise kendi söylediklerini yalanlar niteliğindeydi.

MAÇLARA DA GELDİ

Ünlü sunucu Ece Erken, Bursaspor'un son oynadığı karşılaşmaları da stattan izlediği öğrenildi. Ece, Beşiktaş-Bursaspor maçını Fi Yapı İnönü Stadı'nda, Şampiyonlar Ligi son maçındaki Rangers mücadelesini ise Bursa Atatürk Stadı'nda izlediği ve bu karşılaşmalardan sonra Sercan ile buluştuğu da gelen haberler arasında.