BIST 10.337
DOLAR 32,25
EURO 34,69
ALTIN 2.403,29
HABER /  GÜNCEL

Sercan Yıldırım transferi konuştu

Rusya'nın Lokomotif Moskova kulübüyle anlaşan Bursaspor'un genç yıldızı Sercan Yıldırım, imza için Rusya'ya gitti.

Abone ol

Sercan Yıldırım, "Kariyerim için yeni bir başlangıç olacak, çünkü yeni bir sayfa açıldı" dedi.

THY'nin tarifeli seferiyle saat 08:35'de menajeriyle birlikte Moskova'ya giden Sercan Yıldırım, Lokomotif Moskova'ya transferiyle ilgili olarak Atatürk Havalimanı'nda DHA'ya özel açıklamalarda bulundu. Moskova'da sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini Lokomotif Moskovalı yapan anlaşmayı imzalayacak olan Sercan Yıldırım, transferi için "İki taraf da büyük ölçüde anlaştı. Bir iki küçük pürüz çıktı, ancak onlar da halledilecek ve sonrasında imzayı atacağız" diye konuştu.

"İYİ BİR BAŞLANGIÇ OLACAĞINA KARAR VERDİM"
Kariyeri için yeni bir sayfa açıldığını ifade eden 21 yaşındaki başarılı golcü, Lokomotif Moskova'da yeni bir çıkış yakalayıp daha iyi yerlere gelmek istediğini söyledi.

Sercan Yıldırım, Rusya'ya transferiyle ilgili olarak da "Kendini nasıl hissediyorsun? sorusunu, "Benim için zordu. Gitme gibi bir düşüncem yoktu. Ama bu teklifi değerlendirdim. Çünkü epey istekler de vardı. Güzel de bir teklif geldi ve ben de tercih ettim. İyi bir başlangıç olacağına da karar verdim. İnşallah benim için hayırlısı olur" şeklinde yanıtladı.

"İNŞALLAH BURSASPOR İKİNCİ ŞAMPİYOLUĞUNU YAŞAR"
Rusya'da top koştururken gözünün Bursaspor'da olacağını ve eski takımın başarısını her zaman takip edeceğini söyleyen Sercan Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sonuçta her zaman Bursaspor'un başarısını düşündüm ve bundan sonra da düşüneceğim. İnşallah onlar da ikinci şampiyonluklarını yaşarlar. Her zaman gözüm Bursaspor'un üzerinde olacak. İkinci şampiyonluklarına çok sevinirim. Belki Türkiye'ye tekrar döndüğümde Bursaspor'da oynayacağım."

"Ayrılman nedeniyle bir kırgınlık var mı?" sorusuna da genç golcü, "Hayır hiç bir şey yok" yanıtı verdi.

Rus takımıyla 4 yıllık anlaşmaya varan Sercan Yıldırım'ın, imzanın ardından Antalya'da bulunan Lokomotif Moskova'nın kampına katılacağı öğrenildi.