BIST 10.511
DOLAR 32,28
EURO 35,08
ALTIN 2.473,95
HABER /  GÜNCEL

Şener Eruygur ayağa kalktı

Ergenekon sanığı Emekli Orgeneral Şener Eruygur bugün odasında egzersiz adımları attı.

Abone ol Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım ünitesinden çıkartılarak Beyin ve Sinir Cerrahisi Bölümü'ne alınan Emekli Orgeneral Şener Eruygur bugün odasında egzersiz adımları attı.

Hastane Başhekimi Nazım Mutlu, Eruygur'un yataktan kaldırılıp sağ tarafından desteklenerek oda içersinde yürütüldüğünü söyledi.
Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 28 günden bu yana tedavi gören ve durumunun iyiye gitmesi nedeniyle dün Beyin ve Sinir Cerrahisi'nde tedavi altına alınan Şener Eruygur’un sağlık durumu gün geçtikçe iyiye gidiyor. Şener Eruygur'un sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Başhekim Prof.Dr. Nazım Mutlu, “Hastamızın hayati fonksiyonları normal değerlerinde seyrediyor. Bugün yataktan kaldırılıp sağ tarafından desteklenerek oda içersinde yürümesi sağlandı. Rahatsızlandığı günden itibaren ilk adımını attı” dedi.

Şener Eruygur'un fizik tedavi uygulamasına ihtiyacı olduğunu belirten Başhekim Mutlu, “Bu aşamadan sonra Şener Eruygur'a yürüme ve el kuvvetlendirme egsersizleri yapılacak. Ailesinin isteği doğrultusunda evlerine yakın bir hastaneyede nakledilebilir.”