BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,02
ALTIN 2.323,50
HABER /  GÜNCEL

Semra Dinçer kimdir nereli neden gözaltına alındı?

Semra Dinçer kimdir aslen nereli kaç yaşında? Oyuncu Semra Dinçer bugün film çekimi için gittiği Şanlıurfa'da gözaltına alındı? Peki Semra Dinçer'in gözaltına alınma nedeni ne?

Abone ol

Semra Dinçer kimdir neden gözaltına alındı? Kuzey ve Güney dizisiyle popülerliğini yakalayan Semra Dinçer bugün gözaltına alındı. Semra Dinçer eşi ve çocuğuyla ilgili tüm bilgiler internethaber'de.

Semra Dinçer, 1965 yılında Ankara'da doğdu. Oyunculuk eğitimi almayan Semra Dinçer ''alaylı'' diye tabir edilen işin mutfağında yetişmiş, bir çok dizi ve sinema filminde roller almış ve başarılı bir performans sergilemiştir.

KUZEY VE GÜNEY DİZİSİNDE OYNADI

2011-2012 döneminde Dinle Sevgili dizisine Ülfet rolünü ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolde oynadığı Kuzey Güney dizisinde Handan Tekinoğlu karakterini canlandırdı. Semra Dinçer, 2013 yılında Fox tv'de yayınlanan Görüş Günü Kadınları dizisinde Zehra karakterini canlandırdı.

SEMRA DİNÇER NEDEN GÖZALTINA ALINDI?

Uzun zamandır ekranlarda olmayan Semra Dinçer, bugün Şanlıurfa'da gözaltına alındı. Yeni filmi Har için gittiği Şanlıurfa'da gözaltına alındı. Semra Dinçer'in gözaltına alınma nedeni ise bir davada ifade vermemesi.