BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Semiha Yıldırım anlattı Binali Yıldırım'ın gözleri doldu

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım'ın Yalova'da katıldığı anaokulu açılış töreni öncesi yaptığı konuşmada gözlerinin dolması dikkatlerden kaçmadı.

Abone ol

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, FOX TV'de yayınlanan 'Çalar Saat' programında İsmail Küçükkaya'nın sorularını yanıtlarken büyük bir sürprizle karşılaştı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım, Yalova'da bir anaokulunun açılışında canlı yayının konuğu oldu.

''İnsana yapılan yatırım çok farklı''
Muhabirin 'Bu projenin sizin için anlam ve önemi nedir' şeklindeki soruya yanıt veren Semiha Yıldırım, şu ifadeleri kullandı; ''Bir eğitimci olarak bu projenin anlamı önemi benim için büyük. Biz yatırımı taşa toprağa ağaca yatırırız güzelleştiririz ama insana yapılan yatırım çok farklı. Bu çocuklardan başlamalı. Geleceğimizin teminatı çocuklardır. Ülkemizin gelişmesi ve kalkınması için çok önemli. Tüm kadınların dünya kadınlar gününü kutluyorum. Kadın erkek eşitliğini aynı konumda çalışmayı burada yakaladık. Kadınlar bizim için çok önemli.''

Binali Yıldırım'ın gözleri doldu
Canlı yayında eşinin başarısını dikkatle takip eden Binali Yıldırım, duygu dolu anlar yaşadı. Eşi Semiha Yıldırım'ı konuşurken izleyen Binali Yıldırım'ın gözlerinin dolması dikkatlerden kaçmadı.

''Eve çok vakit ayıramıyor''
''Binali Bey siyasetten dolayı eve çok vakit ayıramıyor.'' diyen Semiha Yıldırım, ''Biraz da sitem ediyorum. Çok iyi bir eş çok iyi bir babadır. Hizmet adamıdır kendisi. Biz de destek vereceğiz. Kadınlara ve çocuklara çok önem veriyor. Ben de kendisini destekliyorum.'' şeklinde konuştu.

''Şimdi de İstanbul için fedakarlık yapıyor''
Binali Yıldırım ise, ''43 yıllık hayat arkadaşlığımız var. Her zaman fedakarlık yaptı. Şimdi de İstanbul için fedakarlık yapıyor.'' dedi.