BIST 10.058
DOLAR 32,38
EURO 34,67
ALTIN 2.401,45
HABER /  DÜNYA

Selfie modası dünya sınırlarını aştı!

Amerikan astronotların son günlerde moda olan selfie fotoğraf çılgınlığına katılması sanal alemde büyük yankı buldu.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Son zamanlarda moda olan selfie fotoğraf çekimi Amerikan astranotları tarafından uygulanarak sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. 

Son zamanlarda epey moda olan ve ünlü talk show sunucusu Ellen Degeneres'in Oscar Ödül Töreni'nde çektiği 'Oscar Selfiesi' ile patlama yaşarken selfie sınırları dünyayı aştı. Amerikalı astronotlar Rick Mastracchio ve Steven Swanson'ın uzaydan çektikleri selfie fotoğrafları sosyal medyada ve sanal alemde büyük ses getirdi.

1.20140424112756.jpg

Uzayda bulunan Amerikan astronotları Rick Mastracchio ve Steven Swanson'ın dünyayı arkalarına alarak çektiği uzay selfiesi sosyal paylaşım sitelerinde yoğun ilgi gördü. Deneyimli astronot Rick Mastracchio'un twitter hesabından yayınladığı uzay selfiesi'nin altına 'Kollarım selfie için çok kısa' notu ile yayınladığı fotoğraf paylaşım rekoru kırdı.

2.20140424113008.jpg

Görev arkadaşı Steven Swanson'unda uzay gemilerini arkasına alarak çektirdiği selfie de paylaşım rekoru kırarken Norveç ve Danimarka ordusunda bulunan F16 pilotlarının gök yüzünde çektikleri selfie fotoğraflara meydan okuyarak 'Hadi bununa geçin de görelim' esprili notu ile yayınladığı fotoğraf dikkat çekti.

Selfie çılgınlığının uzaya taşınması sanal alemde büyük yankı uyandırırken dünyada moda olan fotoğraf akımı dünya sınırları aştı şeklinde yorumlara sebep oldu. NASA'lı astronotlar yayınladıkları uzay selfieleri ile kısa sürede takipçi sayılarını yüzlerde arttırdı.