BIST 9.142
DOLAR 32,38
EURO 35,03
ALTIN 2.326,97
HABER /  DÜNYA

Selçuk İnan tatilde konuştu

Galatasaray’ın başarılı oyuncusu Selçuk İnan, geçen sezonun yorgunluğunu Çeşme’de tatil yaparak atıyor. Bir televizyon kanalına verdiği röpo...

Abone ol

Galatasaray’ın başarılı oyuncusu Selçuk İnan, geçen sezonun yorgunluğunu Çeşme’de tatil yaparak atıyor. Bir televizyon kanalına verdiği röportajda Selçuk İnan, önemli açıklamalar yaptı.

“TATİLİN BİTMESİNE AZ KALDI”
Tatilinin çok güzel geçtiğini ve sürekli voleybol maçı yaptıklarını dile getiren İnan, “Spora hiç ara vermedik Zaten, hem yüzüyoruz hem de voleybol oynuyoruz. Burak bırakmıyor zaten. Her gün bir aktivite yapıyoruz. Sabah kalkıyorum, kahvaltımı yapıyorum, sonra evde havuza giriyorum, oradan çıkıp voleybol oynamaya geliyorum. Akşamları da eğlenmeye gidiyoruz. Güzel geçiyor günler. Zaten bütün yıl bu tatili yapmak için bekliyoruz. Tatilin bitmesine az kaldı, sonrasında yorucu bir kamp başlayacak” diye konuştu.

“ARKADAŞLARIM VE AİLEMLE ÇEŞME’DE OLMAK HOŞUMA GİDİYOR”
Selçuk İnan, tatile çıkmadan önce memleketinden ailesini alıp geldiğini vurgulayarak, “Buradan önce İskenderun’da ailemin yanında tatil yaptım. Şu an ailem de Çeşme’de. Bütün sevdiklerimle, arkadaşlarımla ve ailemle Çeşme’de olmak çok hoşuma gidiyor. Çeşme’yi seviyorum. Burak Yılmaz ile burada da komşuyuz. Evlerimiz yan yana. Ailecek görüşüyoruz, her zaman birlikteyiz. Ayak tenisi oynuyoruz bazen” ifadelerini kullandı.

“GALATASARAYLILARIN İLGİSİ MÜKEMMEL”
Selçuk İnan, insanların kendisine olan ilgisinin çok güzel olduğunu dile getirerek, “Özellikle Galatasaraylıların ilgisi mükemmel. Bizde onlara mümkün olduğunca ilgi göstermek istiyoruz. Bu beni çok mutlu ediyor” yorumunda bulundu.
Galatasaray’ın kaptanı Selçuk İnan, denizi çok sevdiği için, teknelere de merakı olduğunu ve tekneleri sevmesinin sebebinin insanlardan uzak kalmak olduğunu sözlerine ekledi.
Spor dışında çok büyük bir hayali olmadığına değinen İnan, “Şükürler olsun ki şu an en büyük hayalim gerçek oldu. Onun dışında en güzel şey ailemle ve sevdiklerimle huzur içinde yaşamak” dedi.

“LİDERLİK ÇOCUKLUKTAN GELEN BİR ÖZELLİK”
Selçuk İnan, liderlik özelliğinin çocukluktan gelen bir özellik olduğuna dikkat çekerek, “Çocukken maçlarda takımları seçen genelde ben oluyordum. Oynadığım mevkii dolayısıyla takımın lideri gibi görülüyorum. Oyunu yönlendirdiğim için liderlik özelliklerim ön plana çıkıyor. Bütün arkadaşlarımla ve camiayla ilişkilerim çok iyi. Hayatımdaki en önemli insanlar; ailem, arkadaşlarım ve Galatasaraylılar” şeklinde konuştu.
Galatasaray’a gelmekle ne kadar doğru bir karar verdiğini, geçen iki yılda anladığını vurgulayan Kaptan Selçuk İnan, hayatında verdiği hiçbir karardan pişmanlık duymadığını ve iyi ki Galatasaray’a geldiğini söyledi.
Selçuk İnan, modayı yakından takip ettiğine değinerek, “Genellikle bana yakışan şeyleri giymeye çalışıyorum. Kıyafet seçimim benim için önemli” diye konuştu.

“HOCAMIZ, ‘KARA’ DİYİNCE HERKES HOCAYA DÖNÜYOR”
Burak Yılmaz ile birbirlerine, ‘kara’ dediklerini vurgulayan İnan, “Burak ile birbirimize Genç Milli Takım’dan beri, ‘kara’ diye hitap ediyoruz. Bu aramızda bir olaydı, ancak şimdi Galatasaray’da yabancılar dahi herkes birbirine, ‘kara’ diyor. Hocamız idmanda, ‘kara’ deyince herkes hocaya dönüyor” açıklamasında bulundu.

“BURAK, MUHTEŞEM BİR İNSAN, BİRAZ DELİ”
Galatasaray’ın golcü futbolcusu Burak Yılmaz ile çocukluktan beri tanıştıklarını dile getiren sarı-kırmızılı takımın kaptanı Selçuk İnan, “13-14 yaşımızda Akdeniz Karması’nda da oynadık onunla. İlişkimiz o kadar eskiye dayanıyor. Yaşım 28, Burak’ı 15 senedir tanıyorum. Her zaman iyi anlaştık. Bütün tatillerimizi beraber yaptık. Takımlarda birlikte oynadık. Dostluk benim için çok önemli” dedi.
Burak Yılmaz’ı 3 kelimeyle anlatması istenince; Selçuk İnan, “Çok iyi bir insan, biraz deli. İki tane söylesem yeter. Muhteşem bir insan, biraz da rahatsız” yorumunda bulundu.

“ÖNCELİKLİ HEDEF ŞAMPİYONLAR LİGİ”
Sarı-kırmızılı takımın öncelikli hedefinin her sene UEFA Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmek olduğuna dikkat çeken İnan, “Bu sene de inşallah şampiyon olup dördüncü yıldızı takacağız. Geçen sene Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final gördük. Bu sene de çeyrek final görmek istiyorum. Öncelikle Şampiyonlar Ligi’nde istikrarlı olmamız lazım. Yarı final, final ve şampiyonluk için önce Şampiyonlar Ligi takımı olmamız gerekiyor. Taraftarların da böyle bakması gerekiyor. Hepimiz yukarıları hedefliyoruz ancak çok aceleci olmamak gerekiyor. Taraftarlarımız mükemmel, şahane. Her şeyi onların sayesinde başarıyoruz. Umuyorum ki önümüzdeki sezon da desteklerini ve sevgilerini eksik etmemelerini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.
(İHA)