BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Seks kölelerini kurtaran mesaj

Antalya'da iki kadın, fuhuş çetesinin elinden 'Help me' mesajı ile kurtuldu

Abone ol

Antalya'da Rus ve Gürcü iki kadın, 1.5 aylık esaretin ardından bir müşterilerine verdikleri "Help me" (Bana yardım et) yazılı not sayesinde fuhuş çetesinin elinden kurtuldu.

1.5 ay önce çalışmak için Gürcü arkadaşı Miladi K. (26) ile Antalya'ya gelen eczacı Rus Nina A. (28), rehberlik yapmak için iş aramaya başladı. A. ve K'ya, kendisini turizm acentası çalışanı olarak tanıtan Şinasi Y. (40), iş bulacağını söyleyerek Atatürk Mahallesi'ndeki bir daireye götürdü. Daireye girdiklerinde burada bekleyen 2 kişi, kadınları tehdit edip pasaportlarını aldı. Aynı gece kadınlara müşteri getiren Y, Nina A. ve Miladi K'yı ilişkiye zorladı.

Kadınlar 1.5 ay boyunca burada zorla tutulup, kimliği belirlenemeyen 2 kişi tarafından tehdit edildi ve erkeklere pazarlandı. A. birkaç gün önce kendisine müşteri olarak gelen bir kişinin cebine gizlice "Help me" yazılı not bıraktı. Evden ayrıldıktan sonra notu gören bu kişi, bir arkadaşı aracılığıyla durumu polise bildirdi.

Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu Amirliği ekipleri, kadınların tutulduğu eve baskın düzenledi. Polis tarafından kurtarılan iki kadın, Y. ve adlarını bilmediği 2 kişiden şikayetçi oldu.

Kaynek: Milliyet