BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.423,63
HABER /  GÜNCEL

Şehit olan savcının son sözleri...

PKK tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan Cumhuriyet Başsavcısı Murat Uzun'un son telefon görüşmesi ortaya çıktı...

Abone ol

Tunceli'nin Ovacık İlçesi Cumhuriyet Başsavcısı Murat Uzun'un şehit olduğu saldırıyı PKK, kendisine yakın internet sitelerine yaptığı açıklamayla üstlendi.

Cumhuriyet Savcısı Murat Uzun’un son telefon görüşmeleri ortaya çıktı. Bir meslektaşıyla yaptığı son telefon görüşmesinde ilçede hâkim ve savcılara yönelik bir saldırı gerçekleştireceği ihbarı aldıklarını söylediği ve “Tehlike altındayız, çok tedirginim” dediği öğrenildi.

TEDİRGİNİZ KORUNAMIYORUZ

AHT Muhabiri Hilal Öztürk'ün haberine göre; Uzun’un adliye lojmanları önünde uğradığı silahlı saldırı sonrası anbean gelişmeleri adalet.org sitesinde paylaşan hâkim ve savcılardan Sinop Gerze Cumhuriyet Savcısı Ali Can Karakuş şöyle yazdı:

Kolluk güçlerinin ilçede hâkim ve savcılara yönelik bir saldırı olacağına dair istihbari bilgi aldıklarını, saldırıya uğrayan meslektaşımızın, ilçede hâkim ve savcılara yönelik bir saldırı gerçekleşebileceğinden haberdar olduğunu, samimi olduğu bir meslektaşımıza her telefon açışında tehlike altında olduklarını, tedirgin olduğunu söylediğini, bunlara rağmen korun(a)madığını biliyor musunuz? Benim bilip de inanmak istemediğim bu gerçeği biliyor musunuz?