BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,02
ALTIN 2.324,18
HABER /  GÜNCEL

Şehit evinde Belediye Başkanı'na tepki!

Elazığ'da şehit evini ziyaret eden AK Parti'li Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, şehit yakınlarının tepkisiyle karşılaştı.

Abone ol

Batman'da şehit olan polis memuru Burhan Gatfar'ın Elazığ'daki baba evine ateş düştü. Baba Zeki Gatfar, şehit oğlunun cesedini almak üzere Batman'a gittiği için taziyeler, şehit polis Burhan Gatfar'ın aynı zamanda dayısı da olan kayınpederi Bahri Orhan'ın evinde kabul ediliyor.

Ataşehir Mahallesi, Muharipler Caddesi, Hacı Sadettin Efendi Bulvarı, Çayda Çıra Sitesi, B Blokta oturan şehit polis Burhan Gatfar'ın kayınpederi Bahri Orhan'ın evine dev Türk Bayrağı asıldı. Taziyelerin kabul edildiği evde, yakılan ağıtlar tüm mahalleliyi gözyaşlarına boğdu.

AK PARTİLİ BAŞKANA TEPKİ

Taziye evine gelen AK Partili Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, şehit yakınlarının tepkisiyle karşılaştı. Şehit yakınları Başkan Yanılmaz'a, "Sizi istemiyoruz, daha kaç şehit vereceğiz" diye tepki gösterdi.

Elazığ Emniyet Müdürü Nihat İşlek de, taziye dileklerini iletme züre şehit yakınlarınını ziyaret etti.

Elazığ Valisi Murat Zorluoglu da şehit polis Burhan Gatfar için ailesine taziye dileklerini iletmek üzere kayınpederi Bahri Orhan'ın evine geldi. Taziye dileklerinde bulunan Vali Zorluoğlu, "Şehidimiz için yarın, yetiştirebilirsek öğlen namazından sonra, yetiştirimezsek ikindi namazından sonra şehit cenaze namazını kılacağız. Namazdan sonra da şehidimizi memleketi Baskil İlçesi'ne bağlı Karaali Köyü'nde toprağa vereceğiz. Bütün hemşehrilerimizi cenaze namazına ve defin törenine bekliyoruz. Başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Allah sabır versin, milletimizin başı sağolsun" dedi.

Şehit Burhan Gatfar'ın eşi Semra Gatfar'ın da Batman'da komiser yardımcısı olarak görev yaptığı öğrenildi.

Şehit polis memuru Burhan Gatfar'ın bir yıl önce Batman'da çıkan toplumsal gösterilerde, atılan taşla ayağından yaralandığı kaydedildi.