BIST 10.158
DOLAR 32,37
EURO 34,69
ALTIN 2.397,60
HABER /  GÜNCEL

Şehit babasından ağlatan veda

Edirne’de görevi sırasında kalbinden vurularak şehit olan polis memuru Hüseyin İmrağ için Edirne Valiliği önünde cenaze töreni düzenlendi. A...

Abone ol

Edirne’de görevi sırasında kalbinden vurularak şehit olan polis memuru Hüseyin İmrağ için Edirne Valiliği önünde cenaze töreni düzenlendi. Acılı babanın oğluna vedası ağlattı.
Cenaze töreninde 4 aylık hamile eşi Hüsna İmrağ ayakta durmakta güçlük çekerken, annesi Fatma İmrağ ve babası Enver İmrağ ise, gözyaşları içinde oğullarının ismini ağızlarından eksik etmedi. Törenin ardından oğlunu gözyaşları içinde İzmir’in Urla ilçesine cenaze aracı ile uğurlayan acılı baba Enver İmrağ’ın sözleri ise yürekleri dağladı. Ayakta güçlük çeken baba İmrağ, "Senin ardından böyle mi yürüyecektik? Sen bizi götürecektin oğlum. Bana sarıldığı zaman kaburgalarımı kıracak gibiydi. ’Dur oğlum nefes alamıyorum’ diyordum. ’Napayım babam çok özledim’ diyordu. Ben oğlumun o halini bir daha nasıl göreceğim" sözleri ile herkesi ağlattı.
Tören mangası tarafından cenaze aracına koyulan İmrağ’ın cenazesi, defnedilmek için memleketi İzmir’in Urla ilçesine götürülmek üzere yola çıktı.
(İHA)