BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.506,53
MAGAZİN

Seda Sayan Mülayim'e fena patladı! Zehir zemberek namaz yanıtı

Şu sıralar O Ses Türkiye'de jüri koltuğuna oturan Seda Sayan, kendisini cuma namazına gittiği için işten kovduğunu iddia eden Mülayim lakaplı Cengiz Çimen'e fena patladı.

Kamuoyunda 'Mülayim' adıyla da tanınan Cengiz Çimen, Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına katılıp bir dönem yanından ayrılmadığı Seda Sayan'ın kendisini cuma namazına gittiği için işten kovduğunu iddia edince kıyamet koptu. Sayan, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak Mülayim'e zehir zemberek sözler sarf etti.

Eşi Sibel Çimen ile canlı yayına konuk olan Cengiz Çimen, Seda Sayan'ın kendisini cuma namazına gittiği için işinden ettiğini iddia etti. İkili ardında 14 yıl önce yaşanan olaylardan sonra piyasada iş bulamadıklarını anlattı. Şimdilerde durumlarının iyi olduğunu söyleyen çift, izleyicilerin bazılarından yıllar sonra bu konuları açtıkları için tepki görürken bazılarından da destek aldı.

ZEHİR ZEMBEREK YANIT: Mülayim ve eşinin bu iddialarının ardından Seda Sayan küplere bindi. Ünlü sanatçı, "Ne yayındı bayıldım. Size cevap bile vermezdim ama Namaz lafı geçtiği için üzüldüm" notuyla yaptığı paylaşımda şunları ifade etti;

Sitene Ekle