BIST 9.525
DOLAR 32,55
EURO 34,76
ALTIN 2.492,75
HABER /  GÜNCEL

Seda Akgül düğün yaptı evlendiği Avram Habib ise..

Kısmetse Olur sunucusu Seda Akgül bir kez daha evlendi. Kocası Avram Habib olmadan yapılan düğün Kanal D ekranında oldu. Peki Seda Akgül'ün kocası Avram Habib kimdir niye düğüne katılmadı?

Abone ol

Seda Akgül 7 Mart'ta sürpriz bir kararla evlenmiş ve eşi Avram Habib ile olan fotoğrafını instagram hesabından paylaşmıştı. Evde ve çok az bir davetli grubu ile kıyılan nikahın ardından Seda Akgül düğünü Kanal D ekranlarında yaptı.

Kısmetse Olur evinde Seda Akgül için düğün töreni düzenlendi. Seda Akgül duvağı ve çiçeğiyle birlikte arzı endam etti. Düğün pastası kesildi ve danslar edildi.

SEDA AKGÜL'ÜN EŞİ AVRAM HABİB NİYE YOKTU?

Düğün Seda Akgül Kısmetse Olur'daki reyting düğününe yeni eşini getirmedi. Avram Habib bu ekran şovunda yer almazken Seda Akgül sebebini şöyle açıkladı;

-"Bu benim işim ama o buna mecbur değil. Buraya gelip çok utanıp sıkılacaktı. Ben de onun için üzülecektim. Bu onun görevi değil ki... O beni izleyecek mutlu olacak zaten...

KENDİMİ FEDA ETTİM

Seda Akgül ve kocası Avram Habib 7 Mart tarihinde sürpriz bir şekilde evlendi. Seda Akgül'ün eşi Avram Habib 48 yaşında ve ilk evliliğini yaptı.

'Kendimi sizin için feda ettim' diyen Seda Akgül, Avram Habib ile neden evlendiğini şu sözlerle anlattı;

-"Size örnek olayım diye kendimi bu yaşta feda ettim. Sizi evlendirmeden bu evden göndermeyeceğim.

AVRAM HABİB 48 YAŞINDA İLK EVLİLİĞİ

-Enişteniz de 48 yaşında ve ilk nikahı. Olmaz demeyin oluyor. Nasıl kandırdım anlatırım.

Kanal D ekranındaki Seda Akgül'ün düğününe yeni damat Avram Habib katılmadı. Seda Akgül bunun sebebini 'çok sıkalacaktı' diyerek özetledi.

-Nikahımda bu kadar insan yoktu. Ben Kısmetse Olur'ın bana uğur getireceğini düşünüyorum. Acı döneminde paylaşmak için yanımda birinin olacak olması güzel. Bu yaşıma kadar hep korktum. Ama anladım ki hayat tek başına olmuyor.

Seda Akgül düğününü Kısmetse Olur evinde yaptı. Attığı çiçeği Batuhan tutarken o da götürüp Ayça Beğen'e verdi.

-Ben yapabiliyorsam herkes yapar. Ben korkmadıysam hepiniz yaparsınız ve lütfen yapın. Paylaşmadıktan sonra hiçbir şeyin tadı yok.

Seda Akgül Kısmetse Olur evindeki düğününde göbek de attı. Ankara'nın bağları ile coşan ünlü sunucu damat ve gelin adayları ile kurtlarını dökene kadar oynadı.