BIST 10.276
DOLAR 32,29
EURO 34,80
ALTIN 2.409,07
HABER /  GÜNCEL

Schuster 4 kişilik transfer listesi verdi

Başkan Yıldırım Demirören'e 4 kişilik bir transfer listesi veren Schuster ile yarın bir kez daha görüşülecek.

Abone ol

Mustafa Denizli'nin 'tartışmalı' bir şekilde görevini bırakmasından sonra meydana gelen teknik direktör sorununu Real Madrid'in eski teknik direktörü Bernd Schuster ile çözen Beşiktaş, transfer çalışmalarına da devam ediyor.

Schuster'in verdiği transfer listesinin ilk sırasında Real Madrid'den ayrılması beklenen Guti var. Alman teknik adam, Beşiktaş'ın mevcut kadrosunun böyle bir oyuncuya çok ihtiyacı olduğunu belirterek mutlaka alınmasını istedi.

Başkan Demirören de bu tranfseri bitirmek için Guti'nin tatilden dönmesini bekliyor. İkinci isim olan Stuttgartlı Hilbert'le ise görüşmeler sürüyor. Sağ kanatta görev yapan ve Beşiktaş Kulübü'nün borsaya resmen bildirdiği Alman oyunucunun Siyah-Beyazlı formayı giymesine kesin gözüyle bakılıyor. Bu arada Schuster'in bir sol kanat ve bir orta saha oyuncusu daha istediği ve bu oyuncuların yerli olabileceğini rapor ettiği de öğrenildi.

Öte yandan yönetici Serdal Adalı, borsaya bildirdikleri hocalarla sırasıyla görüşeceklerini belirterek, 'Juande Ramos ile masaya oturduk. Olumlu geçti. Schuster'le de perşembe günü (yarın) bir araya geleceğiz. Yol haritamızı son kez şekillendireceğiz' dedi.