BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,85
ALTIN 2.433,86
HABER /  DÜNYA

'Sayılı günlerim kaldı' demişti! BBC spikerinden acı haber

BBC Radio 5 Live programının haber spikeri Rachael Bland, kanser hastalığı nedeniyle "sayılı günlerinin kaldığını" açıklamış ve haber sunmaya devam edeceğini ifade etmişti. 40 yaşındaki BBC spikeri Rachel Bland'dan üzücü haber geldi.

Abone ol

BBC Radio 5 Live programının haber spikeri Rachael Bland, kanser hastalığı nedeniyle "sayılı günlerim kaldı ama haber sunmaya devam edeceğim" ifadeleriyle tüm dünyada gündem olmuştu. 40 yaşındaki BBC spikeri Rachel Bland bu sabah yaşamını yitirdi.

ZAMANLA YARIŞIYORDU
40 yaşındaki Bland, haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Kasım 2016'da meme kanseri teşhisi konan sunucu, geçen ay yaptığı açıklamada "zamanla yarıştığını" söylemişti.

OĞLUNA KİTAP YAZIYORDU
Bland hastalığının yayıldığı ve artık tedaviye yanıt alamadığını öğrendikten sonra iki yaşındaki oğlu için bir anı kitabı yazmaya başladı. "Kansere samimi bir bakış" sloganıyla yayınlanan "Sen, ben ve Büyük K" radyo programının da 3 sunucusundan biriydi.

BBC spikeri Rachael Bland ölüm haberini verdi!BBC spikeri Rachael Bland ölüm haberini verdi!BBC spikeri Rachael Bland ölüm haberini verdi!BBC spikeri Rachael Bland ölüm haberini verdi!HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN