BIST 9.645
DOLAR 32,53
EURO 34,85
ALTIN 2.430,22
HABER /  MEDYA

Savaşçı 27.yeni bölüm fragmanı intikam yeminine bakın!

Savaşçı 27.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 14 Ocak tarihinde ekrana gelecek olan Savaşçı 27.yeni bölümde Kağan'ın ettiği yemin damga vurdu. Geçen hafta yeni bölümü ekrana gelmeyen Savaşı 27.bölüm fragmanına gelin hep birlikte bakalım.

Abone ol

Fox Tv'nin pazar günleri reyting rekorları kıran dizisi Savaşçı yeni bölüm fragmanı nefesleri kesti. 14 Ocak tarihinde ekrana gelecek olan Savaşçı 27.yeni bölümde Kağan kardeşi Çiğdem için büyük intikam yemini ediyor.

Çiğdem Teğmen, Kılıç Timi’yle birlikte çıktığı sınır ötesi operasyonda vurulmuş ve ağır yaralıdır. Haberi alan Albay Kopuz ve General Kutalmış karargahın bütün olanaklarını seferber ederken Yüzbaşı Kağan bunun intikamını almaya kararlıdır. Bu arada Kırlangıç Paşa’nın Pia’yla ilgili şüphelerinde diretmesi Albay’la aralarında gerilime sebep olur. Ancak Pia’nın beklenmedik hamlesi Kırlangıç Paşa’nın kuşkularını daha da güçlendirir.Diğer tarafta ise Temo’yu ele geçirmek için büyük bir fırsat yakalayan Kopuz Albay Kılıç Timi’ni harekete geçirirken, Temo şeytani planlarına bir yenisini daha ekler.

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER OLDU? 

Kırlangıç Paşa, Pia’yla ilgili şüphelerinde haklı mı çıkıyor? Pia’nın Albay Kopuz’un hayatına girmesi, Temo’nun büyük planının bir parçası mı? Pia’nın evinde her şeyden habersiz bulunan Kopuz Albay için şimdi ölümle yaşam arasında ince bir çizgi vardır.  Yüzbaşı Haydar ise yıllarca gururla üzerinde taşıdığı üniformasından vazgeçmeye kararlıdır. Yörük Haydar’ın istifa etmesini önlemek sandıkları kadar kolay olmayacak ama Kağan’ın devreye girmesi Haydar’ı bir kez daha düşünmeye itecektir.