BIST 10.730
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.502,67
HABER /  DÜNYA

ŞAŞKIN KEDİYİ İTFAİYE KURTARDI

Denizli’de, bir aracın motor bölümünde sıkışan kediyi itfaiye ekibi kurtardı. <br/>Olay, sabah saatlerinde Çaybaşı Mahallesi Mimar Sinan Cad...

Abone ol

Denizli’de, bir aracın motor bölümünde sıkışan kediyi itfaiye ekibi kurtardı.
Olay, sabah saatlerinde Çaybaşı Mahallesi Mimar Sinan Caddesi Kavşağı’nda meydana geldi. Sosyal Güvenlik Kurumu’na ait bir aracın motor bölümüne giren kedi, vatandaşları harekete geçirdi. Aracın motor bölümünden kedinin sesini duyan araç sürücüsü ise aracını durdurarak kediyi sıkıştığı yerden çıkarmaya çalıştı. Uzun süre kediyi bulmaya çalışan araç sürücüsü ve vatandaşlar, kediyi bulamayınca Denizli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinden yardım istedi.
Olay yerinden geçen Denizli Valisi Abdülkadir Demir de kedinin sıkıştığı aracın yanına geldi. Kedinin sıkıştığı yere bakan Vali Demir, daha sonra kedinin kurtarılmasını istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araç servisinden yardım alarak kediyi bulunduğu yerden çıkarmaya çalıştı. Yarım saatlik bir uğraş sonucu sıkıştığı yerden kurtarılan yavru kedi, itfaiye ekipleri tarafından tedavisi yapılmak üzere Denizli Belediyesi Hayvan Hastanesi Veterinerliği’ne teslim edildi.
(İHA)