BIST 10.241
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.376,16
HABER /  DÜNYA

Sarı kırmızılılar transfer yapacak

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, devre arasında takımı güçlendirmek için kadroya takviye yapacaklarını söyledi. <br/>Süper Lig’e b...

Abone ol

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, devre arasında takımı güçlendirmek için kadroya takviye yapacaklarını söyledi.
Süper Lig’e başladıklarında önemli futbolcularının sakatlandığını ve bunun için başarılı olamadıklarını vurgulayan Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, sakatlanan futbolcuları hazır olmadıkları halde oynattıklarını ifade etti. Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, takımlarının güçlendirmek istediklerini belirterek, "Sezon başında ilk 11’de oynayan 8 futbolcumuz maalesef sakatlandı. Oyuncularımızın form tutması için son haftalarda onları oynatmak zorunda kaldık. Futbolcularımız hazır olmadıkları halde oynattık. Çok beklenmedik ve sürpriz bir şekilde takımımız olumsuz bir yerde. Ama Kayserispor yeterince güçlü bir kulüptür. İyide bir takımımız var" dedi.
Devre arasında takıma önemli futbolcuların transfer edeceklerini vurgulayan Hurma, "Bu takımı da mutlaka çok iyi birkaç oyuncu ile takviye edecektir. O kadarını söyleyebilirim. Ama şuanda henüz size açıklayabileceğimiz hiçbir transfer yok. Görüşmelerimiz sürüyor. Çok önemli oyuncularda alacağız takımımıza. Orta sahaya ciddi takviye yapacağız” diye konuştu.
(İHA)