BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,93
ALTIN 2.433,96
HABER /  GÜNCEL

Sapık şoförün yaptığına bakın!

Samsun'da 10 yaşındaki kızın başına gelenler bu kadar da olmaz dedirten cinseten...

Abone ol

Samsun'da koruyucu ailesi ile birlikte otobüse binen ve olay tarihinde 10 yaşında olan A.T.'yi elle taciz ettiği ileri sürülen halk otobüsü şoförü 43 yaşındaki Recep Ö., tacizden 3 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Samsun'da 2009 yılı ağustos ayında meydana gelen olayda, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı yurtta kalan ve koruyucu ailesi olan emekli öğretmen 44 yaşındaki Fatma E. ile birlikte yaşayan A.T., Atakum İlçesi'nden şehir merkezine gitmek için Büyükşehir Belediyesi Halk Otobosüne bindi. Bu sırada otobüs şoförü olan Recep Ö., yanından geçen kızın kalçasını elledi.

Şoför, şehir merkezine gelince de kendilerinden başka yolcu bulunmayan otobüsten inmek isteyen A.T.'ye arkadan sarılarak göğüslerini tuttu. Küçük kızın ağlaması üzerine önden giden Fatma E. geri dönüp duruma müdahale etti. Fatma E., otobüsün plakasını hemen polise bildirdi. Kısa sürede yakalanan şoför, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

SADECE YARDIM ETMEK İSTEMİŞ

Samsun 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan 3 çocuk babası Recep Ö., yaklaşık 7 ay cezaevinde kaldıktan sonra üzerine atılan suç vasfının değişme olasılığı dikkate alınarak tahliye edildi. Son duruşmaya sanık ile mağdur katılmadı. Daha önceki celselerde küçük kızın kendisini yanlış anladığını ileri süren Recep Ö., "Boş dönüyordum. Kadın ile çocuk durakta bekliyordu. Yanlarında durdum. Bu saatte otobüs bulamayacaklarını kendilerini götürebileceğimi söyledim. Kabul ettiler. Küçük kıza inip, binerken omuzlarından tutup yardım ettim. Sanırım beni yanlış anladılar. Kimseyi taciz etmedim" diye ifade vermişti.

Mahkeme, İstanbul Adli Tıp Kurumu 6'ncı İhtisas Dairesi'nden gönderilen raporda olay nedeniyle küçük kızın ruh sağlığının bozulmadığını belirterek Recep Ö.'ye 3 yıl 4 ay hapis cezası verdi

TECAVÜZCÜNÜN EŞİ O BEBEĞE TALİP!

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Isparta Yalvaç’ta, kendisine yıllarca tecavüz ettiği iddiasıyla Nurettin Gider’i öldürdükten sonra başını kesip köy meydanına atan N.Y.’nin doğurmak istemediği bebeğine kurbanın yakınları sahip çıktı. Gider’in dayıları “N.Y.’nin istemediği çocuk yeğenimizdense biz ona bakarız. O çocuk bizim kanımız. Nurettin’in eşi de bakmaya hazır. Tecavüz iddiaları yalan.''dediler.

Isparta’nın Yalvaç İlçesi’ne bağlı Koruyaka Köyü’nde 2 çocuk annesi 26 yaşındaki N.Y., silah zoruyla kendisine tecavüz edip hamile bıraktığını iddia ettiği 2 çocuk babası 35 yaşındaki Nurettin Gider’i, 28 Ağustos günü av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Ardından da başını bıçakla kesip bir çuvala koydu ve köy meydanına “İşte namusumla oynayanın kellesi” diye bağırıp attı. Olayın ardından jandarma tarafından gözaltına alınan N.Y., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. N.Y., mahkemede verdiği ifadede, “Ölsem bile bu çocuğu doğurmayacağım” dedi. Kürtajın yasal süresinin 10 hafta olması nedeniyle 5 aylık hamile olan N.Y.’nin bebeği doğurup doğurmayacağı ise tartışma konusu oldu. Şimdi 7 aylık olan bebeğe, öldürülen Nurettin Gider’in dayıları Orhan ve Recep Öncü sahip çıktı.

‘İLİŞKİLERİ VARDI’

İstanbul Kumburgaz’da otel işleten iki kardeşten Orhan Öncü, öldürülen Nurettin Gider’den olması durumunda bebeğe bakmaya hazır olduğunu söyledi. Orhan Öncü, “Biz de o çocuğu kabulleniyoruz. Yeğenimizin çocuğu ise bakmaya hazırız” dedi. Recep Öncü de “Bizim yeğenimiz bizim kanımızdır, bakmaya hazırız. Eğer devlet bu çocuğa bakmamıza izin verirse biz bakarız” diye konuştu. İki dayı, N.Y.’nin tecavüz iddialarına ise karşı çıktı. İkilinin 5-6 yıl önce tarlada iş yaparken tanıştıklarını ileri süren Orhan Öncü, “Tecavüz iddiaları kesinlikle yalan. Gönül ilişkisi bu” dedi.

‘EŞİ DE BAKACAK’

“O çocuk bizim kanımız. Nurettin’in eşi de bakmaya hazır. Tecavüz iddiaları yalan. Gönül ilişkileri vardı. 5-6 yıl önce tarlada tanıştılar. Bu ülkede sadece onun mu kadın hakları var?”

‘TEK KİŞİ YAPAMAZ’

İki kardeş dikkat çekici bir iddia daha ortaya attı. Dayı Recep Öncü’ye göre cinayet sadece bir kişinin yapabileceği bir iş değil. Öncü, “Bu ilişki meydana çıkınca aile bunu hazmedemedi. Namus meselesi yaptılar ve aile kararı ile benim yeğenimi hunharca öldürdüler” dedi.

POLİSE SARILIP AĞLADI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]FUHUŞ YAPARKEN YAKALANINCA...

Adana’da 2 kadın fuhuşa yer temin etmek ve fuhuşa aracılık yapmak suçlamasıyla yakalandı. Zanlılardan biri, basın mensuplarını görünce polise sarılıp, “Beni bırakma” diyerek ağladı.

Bir ihbarı değerlendiren Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri Yeşilyurt Mahallesi'nde bir apartman dairesini izlemeye aldı. Takip sonucunda polis dairenin K.K. (46) engelli bir kadına ait olduğunu burada fuhuş yaptırdığını, M.Ş. (22) isimli kadının ise bu eve kadın getirerek fuhuşa aracılık yaptığını belirledi.

Polis takip sonucunda eve kadın getirildiği günde baskın yaptı. Yapılan baskında evde 5 kız ile fuhuş yapmak üzere gelen bir şahıs tespit edildi. Şahıslar emniyete getirilerek sorguya alındı. Yakalanan şahıs eve 100 TL karşılığında fuhuş yapmaya geldiğini itiraf etti. Fuhuş yapan kadınlar ve şahıs ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

screen-shot-2012-09-13-at-10.31.17-am.png

K.K. ve M.Ş. ise emniyette gözaltına alındı. Şahıslar emniyetteki ifadelerinde birbirini suçladı. K.K., M.Ş.'nin erkek arkadaşını getireceğini söyleyerek kendisinden yardım istediğini fuhuştan haberi olmadığını söyledi. M.Ş. ise fuhuşu K.K.'nın yaptırdığını kendisinin o eve kalmaya gittiğini kaydetti. Polis şahısları sorgusunun ardından "Fuhuşa yer temin etmek ve aracılık yapmak" suçundan adliyeye sevk etti.

Şüpheliler adliyeye sevk olurken basın mensuplarını karşılarında görünce önce gitmek istemedi. Daha sonra M.Ş. kadın polisin elinden ayrılarak bir erkek polise sarıldı. M.Ş. bir süre böyle bekledikten sonra polis aracına kadar ağlayarak, "Ne olur beni bırakma, yüzüm görünmesin" diye yalvardı. Diğer kadın ise yüzünü kapatarak gözyaşları içinde polis aracına bindi.

ÇOCUĞA ÇARPMAMAK İÇİN KANALA UÇTU

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

ADANA'DA KORKUNÇ KAZA

Adana’da çocuğa çarpmamak için sürücüsünün direksiyonu kırdığı otomobil sulama kanalına uçtu. Araçtaki 3 kişi vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Kaza, merkez Seyhan ilçesindeki Gürselpaşa Mahallesi Kıyıboyu Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Okan Kodaman’ın kullandığı otomobilin önüne aniden bir çocuk çıktı. Sürücü yolun karşısına geçmeye çalışan çocuğa çarpmamak için aniden direksiyonu kırması üzerine otomobil kontrolden çıkarak Devlet Su İşleri’ne (DSİ) ait sulama kanalına uçtu. Yoldan geçen vatandaşlar hemen suya atlayarak sürücü ile arkadaşları Samet Güzel ve Burak Özdemir’i kıyıya çıkardı.

Hafif yaralı olan 2 kişi çağırılan ambulansla Çukurova devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Suya gömülen otomobil çekici yardımıyla sudan çıkartılırken polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.