BIST 10.056
DOLAR 32,26
EURO 34,83
ALTIN 2.427,66
HABER /  GÜNCEL

Sanal aşkı için eşini boğazladı

İnternette tanıştığı kadının fotoğrafını yanında taşıyan genç adam, hesap soran karısının boğazını kesti.

Abone ol

Bursa'da önceki gece bir aile faciası yaşandı. İddiaya göre, fayans ustası H.A. (33), arkadaşlık sitesinde bir kadınla tanıştı. H.A geceleri karısı uyuyunca sevgilisiyle yazışmaya başladı. Bir süre sonra sanal aşkı H.A'ya fotoğrafını gönderdi. Genç adam bu fotoğrafı cüzdanında taşımaya başladı. Olay gece tesadüfen H.A'nın karısı Z.A (30) bu fotoğrafı gördü ve kocasına "Beni beğenmiyor musun? Niçin başka kadınlara gidiyorsun" diye bağırmaya başladı.

YANLIŞLIKLA OLDU

Çift çocuklarının önünde kavga etmemek için arabalarına binerek yola çıktı. Otomobilde tartışma büyüyünce H.A torpido gözündeki ekmek bıçağını alarak karısının boğazını kesti. Gömleğini çıkartarakboğazına tampon yaptığı eşini Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne getiren H.A., polis merkezine giderek teslim oldu.

KENDİMİ KAYBETTİM

Ameliyata alınan 2 çocuk annesi Z.A.'nın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. H.A ifadesinde “Tartışma evde başladı. Yolda bağırınca kendimi kaybettim. Torpido gözündeki ekmek bıçağını uzatıp 'Al beni öldür' dedim. Bu sırada bıçağın üstüne düştü" dedi.