BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,56
ALTIN 2.382,34
HABER /  GÜNCEL

Samsun'a şehit ateşi düştü!

İSTANBUL TEM Otoyolu'nda hafriyat kamyonu, bir aracı durduran polis ekibine çarptı. Kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan polis memuru Servet Arslan (27) şehit oldu. Şehit polisin acı haberi, memleketi Samsun'daki baba ocağına ulaştı. 27 yaşındaki polis memurunun nişanlı olduğu ve 3 ay sonra dünya evine girmeye hazırlandığı kaydedildi.

Abone ol

İSTANBUL'da hafriyat yüklü kamyonun polis aracına çarpması sonucu şehit olan trafik polisi Servet Arslan'ın (27) acı haberi, memleketi Samsun'daki baba ocağına ulaştı. Şehit Arslan'ın nişanlı olduğu ve 3 ay sonra düğün yapmayı planladığı belirtildi.

Eyüpsultan TEM yolu Hasdal mevkisi Edirne yönünde saat 12.00 sıralarında meydana gelen kazada; Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli polis ekipleri denetimler sırasında 34 EH 8330 plakalı mobilya yüklü kamyonu durdurmak istedi. Bu sırada arkadan gelen Hasan Şen yönetimindeki 34 ZOL 58 plakalı hafriyat kamyonu, duramayarak önce trafik polisine sonra da polis aracına çarptı. Kazada ağır yaralanan trafik polisi Servet Arslan, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu.

Hafriyat terörü durmuyor TEM'de 1 polis şehit oldu

3 AY SONRA EVLENECEKTİ

Şehit trafik polisi Servet Arslan'ın acı haberi, Samsun'un Çarşamba ilçesindeki baba ocağına ulaştı. Servet Arslan'ın, Durusu Mahallesi Karakiraz Sokak'ta yaşayan annesi Hatice ve babası Bayram Arslan'a evlatlarının şehit olduğu haberi verildi. Şehit Arslan'ın baba evine Türk bayrağı asıldı. Nişanlı olan şehit polis Servet Arslan'ın 3 ay sonra dünya evine girmeyi planladığı öğrenildi.

Şehit polisin cenazesi Samsun'a uğurlandı