BIST 10.277
DOLAR 32,32
EURO 34,84
ALTIN 2.391,87
HABER /  GÜNCEL

Şampiyonlar Ligi - Juventus Galatasaray maçı

Juventus Galatasaray maçı canlı izle, Juventus Galatasaray maçı ne zaman?, Juventus Galatasaray maçı hangi kanalda?, Juventus Galatasaray maçı saat kaçta

Abone ol

Şampiyonlar Ligi serüvenine 6-1'lik Real Madrid mağlubiyeti ile başlayan temsilcimiz Galatasaray Şampiyonlar Ligi 2. maçında İtalyan devi Juventus ile İtalya'da karşılaşacak. Galatasaray Juventus maçı ne zaman saat kaçta oynacak? Şampiyonlar Ligi Juventus Galatasaray maçı saat kaçta ne zaman ekranlara gelecek?

2 Ekim'de Juventus Arena'daki mücadele D-Smart ekranlarından ve İnternetspor.com'dan canlı yayınlanacak. 21:45'te başlayacak olan maçtan her iki takım da galibiyetle ayrılmak istiyor.

Galatasaray'ın Juventus ile oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu ikinci maçını Macaristan Futbol Federasyonu'ndan Viktor Kassai yönetecek. İtalya'nın Torino şehrindeki Juventus Stadium'da TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşmada Kassai'nin yardımcılıklarını György Ring ve Vencel Toth yapacak.

Robert Kispal'ın dördüncü hakem olarak görev alacağı müsabakanın ilave yardımcı hakemleri ise Tamas Bognar ve Mihaly Fabian olacak.

Juventus - Galatasaray | Şampiyonlar Ligi B Grubu 2. Maç
Stat: Juventus Stadium
Tarih: 2 Ekim 2013 Çarşamba
Saat: 21:45
Yayın: Smart Spor | Smart Spor HD

GALATASARAY HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN