BIST 9.803
DOLAR 32,50
EURO 34,95
ALTIN 2.430,60
HABER /  DÜNYA

Şampiyonlar afişle onurlandırıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, “2013 Mersin 17. Akdeniz Oyunları”nda 126 madalya kazanan sporcuları onurlandırmak için yaptırılan bez kutlama af...

Abone ol

Gençlik ve Spor Bakanlığı, “2013 Mersin 17. Akdeniz Oyunları”nda 126 madalya kazanan sporcuları onurlandırmak için yaptırılan bez kutlama afişleri, doğdukları memleketlerinde spor tesislerine asılarak, gelecek nesillere model olmaları sağlandı.
Spor Bakanlığı tarafından gönderilen “17.Akdeniz Oyunlarında 126 madalya ile ülkemizi başarıya taşıyan sporcular Adana’nın evlatlarından futbolda Emre Selen, tekvando da Yaprak Eriş , voleybolda Polen Uslupehlivan, hentbolda Tuğberk Çatkın ve Yunus Özmusul‘u kutlar başarılarının devamını dilerim” yazılı afişlerde Spor Bakanı Suat Kılıç’ın imzası da bulunuyor.
Madalyalı sporcuların afişleri, Menderes, Asım Savaş, Yüregir Serinevler, Nihat Geven ile Şakirpaşa Spor Salonları’nda vatandaşların görebileceği uygun yerlere asıldı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, gençlere iyi örnek olacak sporcuları kutlayarak, “Futbol, voleybol, tekvando ve hentbol sporuna ilimizde başlayan daha sonra Milli Takıma seçilen, sayısız başarılara imza atan en son olarak, Adana ve Mersin’de düzenlenen 17.Akdeniz Oyunlarında ülkemize gümüş ve bronz madalya kazandıran, Adana’lı tüm sporcularımızı kutlar, başarılarının devamını dilerim. Bunları yetiştiren antrenörlere ve topluma yararlı bireyler olmasını sağlayan öğretmen ile velilere de teşekkür ederim” diye konuştu.
Bu arada, veliler de Spor Bakanı Suat Kılıç’a duyarlı davranışından ötürü teşekkür ederek, çocuklarıyla gurur duyduklarını kaydettiler.
(İHA)