BIST 10.677
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.419,09
HABER /  DÜNYA

Şampiyon kızlar, yuvaya dönüyor

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’ne yükselen Orduspor Kadın Basketbol Takımı, bugün oynanan Adana Botaş Gençlik maçını da kazanarak yarın ...

Abone ol

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’ne yükselen Orduspor Kadın Basketbol Takımı, bugün oynanan Adana Botaş Gençlik maçını da kazanarak yarın Ordu’ya dönüyor.
Ordu’da şampiyon kızlar Belediye Meydanı’nda coşku ile karşılanacak. Ordu Gazeteciler Cemiyeti yaptığı yazılı açıklamada, “Şampiyon olan potanın menekşelerine destek vermek için tüm Orduluları yarın saat 12.00’da belediye meydanında bekliyoruz” dedi.
Türkiye Kadınlar Basketbol İkinci Ligi Final Grubu’nun son maçında Orduspor, Adana Botaş Gençlik’i 71-66’lık skorla mağlup ederken, sezon boyunca oynadığı 31 karşılaşmada 29 galibiyet aldı.
Maç sonunda açıklamalarda bulunan Orduspor Kadın Basketbol Takımı Baş Antrenörü Alper Durur, kazanarak turnuvayı tamamlamalarının gayet güzel olduğunu belirterek, “Bugün kaybetsek de 1.Lig’e çıkmayı garantilememize rağmen oyuncularım kazanmasını bildiler. Bu da onların ne kadar profesyonel olduklarının açık bir göstergesi. Hepsine sezon boyunca ortaya koydukları performanstan dolayı teşekkür ediyorum. Basketbol Şubesi Başkanı Akın Çiçek ve Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen’e de bize bu güzel ortamı sağladıkları için minnettarım. Çok güzel bir turnuva oldu. Özellikle hakemler, çok iyi performans ortaya koydular. Herkesin saygı duyduğu hakemleri buraya yolladıkları için federasyona da çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
(İHA)