BIST 10.320
DOLAR 32,26
EURO 35,05
ALTIN 2.466,67
HABER /  GÜNCEL

Sami Yen'de taraftarı aşağı attılar

Ali Sami Yen’de maç sonu yaşananlar geceye gölge düşürdü. Bir taraftar tribünden aşağı atıldı.

Abone ol

Galatasaray taraftarı, maç sonu, “Beşiktaş” diye bağıran bir kişiyi tribünden aşağıya attı. Sarı-kırmızılılar olay nedeniyle ceza tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

Sabri’nin taraftarlara üçlü çektirdiği sırada kapalı üst tribün bir anda karıştı. “Beşiktaş” diye bağırdığı ileri sürülen bir kişi, sarı-kırmızılılar tarafından yumruklandı.

Alkollü iddiası

Güvenlik olaya müdahale etmeye çalışırken, alkollü olduğu ileri sürülen şahıs 10 metre yüksekten yere çakıldı. Kapalı üst tribünden düşen taraftarın, 27 yaşındaki Kamil Özen olduğu öğrenildi.

Durumu ciddi

Ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak, yoğun bakım ünitesine alınan ve kafası ile kollarında kırık olduğu belirtilen Özen'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel hastaneye gitti

Bu arada, Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel ve Galatasaray Kulübü Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin de hastaneye gelerek Özen'in durumu hakkında bilgi aldı.

Maç öncesinde de olay vardı

Dün akşam ilk olay stat dışında yaşandı. 17 otobüsle maça gelen Ankaragücü seyircisi, Galatasaray taraftarlarına saldırarak iki kişiyi yaraladı. Olaya müdahale eden güvenlik güçleri de, konuk taraftarların saldırısına uğradı.

Arbedede 5 polis yaralanırken, 7 kişi de gözaltına alındı. Otobüslerde yapılan aramalarda 13 adet döner bıçağı, çok sayıda kesici alet ele geçirildi. Polis, alkollü olan 20 kişiyi stada sokmadı.